ED Pančevo: U Barandi se izvode radovi na zameni niskonaponskih stubova

24/06/2021

U Barandi se izvode radovi na zameni niskonaponskih stubova

BARANDA, 24. jun 2021 – kao što je i najavljeno, danas su u Barandi zbog radova na električnoj mreži u vremenskom intervalu od 9:00 do 13.00 časova, bez struje će bile ulice Oslobođenja (od Banjske do Borisa Kidriča), Borisa Kidriča (od oslobođenja do Ribarske) i Banjska.

Konkretno, radovi podrazumevaju postavljanje betonskih elektrostubova, koji će zameniti stare drvene bandere. Danas su postavljeni stubovi sa desne strane ulice Borisa Kidriča, a u narednom periodu planiraju se još dva radna dana kada će se postaviti betonski stubovi na levoj strani ulici, a nakon toga sledi povezivanje elektro kablova.

Današnje radove obišli su pomoćnik predsednika opštine Nebojša Kovačević i opštinski većnik Goran Divljački. Termini narednih radova biće blagovremeno najavljeni.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Dodeljena prva kuća na EU projektu OPOVO, 25. maj 2023 - U okviru projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za sociajlni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku podršku Evropske unije u programu „Podrška Evropske unije...

najnovije

najčitanije