Udruženje penzionera Opovo: Jednodnevni izlet na planinu Kosmaj (video)

23/06/2021

Jednodnevni izlet na planinu Kosmaj

OPOVO, 23. jun 2021 – U okviru projekta koji finansira lokalna samouprava, Opštinsko udruženje penzionera organizovalao je prvu eksurziju u nizu, a to je jednodnevni izlet na planinu Kosmaj za Mesni odbor Opovo.
Lokalna samouprava je obezbedila osveženje tokom puta, a penzionere su ispratili predsednik opštine Miloš Markov, njegova zamenica Anka Simin Damjanov i predsednik opštinskog udruženja penzionera Žika Nestorović.

Miloš Markov je penzionerima poželeo srećan put i naravno da uživaju u čarima ove šumadijske planine.
Predsednik opštinskog udruženja penzionera Žika Nestorović je izrazio zadovoljstvo realizacijom projekta i podrškom lokalne samouprave.
„Kao i prethodnih godina, sada nakon korone, lokalna samouprava je pomogla i podržala Opštinsko udruženje penzionera Opovo oko organizovanja ekskurzija, kako bi sve to proteklo u najboljem redu“, izjavio je Nestorović.
Već narednog vikenda slede novi izleti i ekskurzije ostalih mesnih odbora Opštinskog udruženja penzionera Opovo.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Baranda: Radionica „Učimo od prirode“

Baranda: Radionica „Učimo od prirode“

Radionica „Učimo od prirode“ BARANDA, 6. jun 2023 – Kroz igru i takmičenje učenici III-2 Izdvojenog odeljenja „Olga Petrov“ u Barandi, (Osnovna škola „Zoran Petrović“ Sakule), učestvovali su u radionici „Učimo od prirode“ koju u okviru svog edukativnog programa...

Danas počeo raspust za osnovce i srednjoškolce

Danas počeo raspust za osnovce i srednjoškolce

Danas počeo raspust za osnovce i srednjoškolce Srbija, 7. jun 2023 Izvor /RTS/ Danas počinje raspust i za osnovce i za srednjoškolce. Zbog tragedija koje su potresle društvo, Vlada je odlučila da se školska godina završi dve nedelje ranije.    Vrata škola ostaju...

najnovije

najčitanije