Zvezdica u Kulturnom centru Opovo: Zvezdan ispraćen aplauzima opovačkih mališana

19/06/2021

Zvezdan ispraćen aplauzima opovačkih mališana

OPOVO, 19. jun 2021 – Pozorište Zvezdica iz Zrenjanina, stari znanci najmlađe opovačke pozorišne publike, još jednom su našim mališanima pružili sjajan doživljaj u Kulturnom centru Opovo.

Glumci Tatjana Reljin i Miljan Vuković ovog puta su nam se predstavili sa pozorišnim komadom Zvezdan. Deca su izvanredno reagovala i gotovo i sama učestvovala u predstavi, navijajući i bodreći junake na sceni.

“Zvezdan”

Autor predstave je jedan od najznačajnijih predstavnika češke škole lutkarstva, Jirži Štreda. Njegov dramsko-lutkarski komad „Zvezdan“ upisan je u Antologiju najizvođenijih u evropskim pozorištima za decu.

Predstavu je režirala Tatjana Reljin, koja je potpisala i dramatizaciju i tekstove songova, lutke, scenografiju i likovnu opremu je uradila Blagovesta Vasileva, muziku je komponovao Vladimir Agić Aga, a uloge su igrali pomenuti Miljan Vuković i Tatjana Reljin.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

U martu tri nastupa mladog autora Saše Gambirože

U martu tri nastupa mladog autora Saše Gambirože

PANČEVO, 18. Februar 2024 U martu će Gambiroža nastupiti na tri lokacije u Beogradu Marta- Galerija "Polet" Festival "Magične večeri" Ili 19. Marta- Biblioteka "Filip Visnjić" solo – akustik. Marta- Vikasha Jazz Club Više detalja i informacije  na drustvenim mrezama....

Hor HarmoniUm: Počinju probe

Hor HarmoniUm: Počinju probe

Počinju probe OPOVO, 6. Februar 2024 Prva ovogodišnja proba hora “HarmoniUm” je zakazana za sutra od 19:30 u prostorijama biblioteke, tim povodom KC Opovo poziva zainteresovane koji bi želeli da budu deo ovog raspevanog tima da im se pridruže -Velika je privilegija...

najnovije

najčitanije