Ministarstvo unutrašnjih poslova: U toku 24. časovna akcija otkrivanja vozača pod dejstvom alokohola i psihoaktivnih supstanci

19/06/2021

U toku 24. časovna akcija otkrivanja vozača pod dejstvom alokohola i psihoaktivnih supstanci
Policijski službenici Uprave saobraćajne policije danas sprovode akciju pod nazivom ” Alcohol and Drugs Marathon”, tokom koje će biti angažovani svi raspoloživi uređaji za otkrivanje prekršaja vožnje pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, tokom 24 časa neprekidno.
“Alcohol and Drugs Marathon” se sprovodi u 30 evropskih država, u okviru akcije pojačane kontrole saobraćaja koja je usmerena na otkrivanje prekršaja vožnje pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

foto: FB MUP Srbije


U prva tri dana akcije, saobraćajna policija isključila je iz saobraćaja 25 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i više od 900 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a pored toga sankcionisano je još 6.000 drugih prekršaja.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije