Okružno školsko takmičenje u pecanju: Opovo domaćin i pobednik takmičenja

11/06/2021

u SPORT

Opovo domaćin i pobednik takmičenja

OPOVO, 11. jun 2021 – U četvrtak 10. juna održano je okružno školsko takmičenje u lovu ribe udicom na plovak. Učestvovalo je šest tročlanih ekipa iz južnobanatskih škola koje su na opštinskim takmičenjima osvojile pravo učešća na okružnom takmičenju. Malo Gajger jezero kod hotela je bilo idealno mesto za održavanje ove manifestacije jer, pored krupnih komada šarana, ono je bogato sitnom ribom koja je idealna za takmičare školskog uzrasta.

Riba je dobro radila i svi takmičari su ostvarili ulov. Neki su bili uspešniji od ostalih i osvojili su medalje. Naša ekipa, OŠ ,,Dositej Obradović’’ iz Opova u sastavu Ivan Šijak, Aleksa Đukić i Luka Stojić osvojila je prvo mesto. Drugo mesto osvojila je ekipa iz Skorenovca, a treći su bili takmičari iz Janošika. Ivan Šijak je osvojio i drugo mesto u pojedinačnoj konkurenciji.

Takmičenje je prošlo u najboljem redu, a takmičar iz Skorenovca Fabijan Mihalj je imao peh da mu se pocepala čuvarka i da mu je veći deo ulova pobegao. Verovatno bi i redosled na tabeli bio drugačiji da se ovo nije desilo.

Ipak sve čestitke pobednicima i velika zahvalnost internacionalnom sudiji Jovčiću koji je pomogao u organizaciji i suđenju.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Košarka: Srebro za mlađe pionirke Agros Basketa

Košarka: Srebro za mlađe pionirke Agros Basketa

Srebro za mlađe pionirke Agros Basketa OPOVO, 6. jun 2023 – Na finalnom turniru Regionalne lige za mlađe pionirke Košarkaškog saveza Beograd, košarkašice Agros Basketa osvojile su srebrnu medalju. Tokom prvenstva Opovčanke su bile prve u svojoj grupi, zatim su u...

najnovije

najčitanije