Put Opovo – Debeljača: Iduće nedelje počinju radovi na poslednje tri faze izgradnje (video)

June 3, 2021

Iduće nedelje počinju radovi na poslednje tri faze izgradnje

Opovo, 2. jun 2021 – Izgradnja puta Opovo – Debeljača ove godine se definitivno završava. Ovih dana se finišira asfaltiranje sedme, osme, devete i desete faze, koja obuhvata deonicu puta od 3,6 kilometara, a kako je predsednik opštine Opovo Miloš Markov izjavio za Glas Opova, već naredne nedelje sledi uvođenje izvođača radova za poslednje tri faze.

„Danas se privodi kraju postavljanje poslednjeg sloja asfalta za put Opovo – Debeljača za faze sedam, osam, devet i deset, i time ove četiri faze završavamo i od iduće nedelje uvodimo izvođače radova u poslednje tri faze kada krećemo da spajamo opštine Opovo i Kovačica. Ono što je bitno, ostajemo u predviđenim rokovima koje smo zadali sebi za ovu godinu da ovaj put zaista privedemo nameni i da ga završimo do kraja ove godine“, izjavio je Markov.

Izgradnjom ovog puta otvaraju se nove ekonomske i kulturne mogućnosti za ove dve opštine čiji će se značaj samo uvećati budućom izgradnjom auto-puta Beograd – Zrenjanin – Novi Sad koji će proći, takođe ovom trasom.

pročitajte još i

Obaveštenje: Zatvara se deo ulice Borisa Kidriča

Obaveštenje: Zatvara se deo ulice Borisa Kidriča

Zatvara se deo ulice Borisa Kidriča OPOVO, 30. septembar 2022 – Obaveštavaju se stanari stambenih zgrada i korisnici poslovnih prostorija da se za sledeće dane planira obustava saobraćaja u Opovu u delu ulice Borisa Kidriča i to od raskrsnice sa ulicom Bratstva...

Sefkerin: Pomoć lokalne samouprave za Živu Nestorova

Sefkerin: Pomoć lokalne samouprave za Živu Nestorova

Pomoć lokalne samouprave za Živu Nestorova SEFKERIN, 24. septembar 2022 – Pred odlazak u penziju, Živu Nestorova (65) iz Sefkerina zadesila je velika nesreća. Naime, njemu je letos izgorela kuća do temelja, tako da je ostao bez krova nad glavom. Živa je navikao na...

najnovije

najčitanije