Put Opovo – Debeljača: Iduće nedelje počinju radovi na poslednje tri faze izgradnje (video)

03/06/2021

Iduće nedelje počinju radovi na poslednje tri faze izgradnje

Opovo, 2. jun 2021 – Izgradnja puta Opovo – Debeljača ove godine se definitivno završava. Ovih dana se finišira asfaltiranje sedme, osme, devete i desete faze, koja obuhvata deonicu puta od 3,6 kilometara, a kako je predsednik opštine Opovo Miloš Markov izjavio za Glas Opova, već naredne nedelje sledi uvođenje izvođača radova za poslednje tri faze.

„Danas se privodi kraju postavljanje poslednjeg sloja asfalta za put Opovo – Debeljača za faze sedam, osam, devet i deset, i time ove četiri faze završavamo i od iduće nedelje uvodimo izvođače radova u poslednje tri faze kada krećemo da spajamo opštine Opovo i Kovačica. Ono što je bitno, ostajemo u predviđenim rokovima koje smo zadali sebi za ovu godinu da ovaj put zaista privedemo nameni i da ga završimo do kraja ove godine“, izjavio je Markov.

Izgradnjom ovog puta otvaraju se nove ekonomske i kulturne mogućnosti za ove dve opštine čiji će se značaj samo uvećati budućom izgradnjom auto-puta Beograd – Zrenjanin – Novi Sad koji će proći, takođe ovom trasom.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Dodeljena prva kuća na EU projektu OPOVO, 25. maj 2023 - U okviru projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za sociajlni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku podršku Evropske unije u programu „Podrška Evropske unije...

najnovije

najčitanije