Put Opovo – Debeljača: Iduće nedelje počinju radovi na poslednje tri faze izgradnje (video)

03/06/2021

Iduće nedelje počinju radovi na poslednje tri faze izgradnje

Opovo, 2. jun 2021 – Izgradnja puta Opovo – Debeljača ove godine se definitivno završava. Ovih dana se finišira asfaltiranje sedme, osme, devete i desete faze, koja obuhvata deonicu puta od 3,6 kilometara, a kako je predsednik opštine Opovo Miloš Markov izjavio za Glas Opova, već naredne nedelje sledi uvođenje izvođača radova za poslednje tri faze.

„Danas se privodi kraju postavljanje poslednjeg sloja asfalta za put Opovo – Debeljača za faze sedam, osam, devet i deset, i time ove četiri faze završavamo i od iduće nedelje uvodimo izvođače radova u poslednje tri faze kada krećemo da spajamo opštine Opovo i Kovačica. Ono što je bitno, ostajemo u predviđenim rokovima koje smo zadali sebi za ovu godinu da ovaj put zaista privedemo nameni i da ga završimo do kraja ove godine“, izjavio je Markov.

Izgradnjom ovog puta otvaraju se nove ekonomske i kulturne mogućnosti za ove dve opštine čiji će se značaj samo uvećati budućom izgradnjom auto-puta Beograd – Zrenjanin – Novi Sad koji će proći, takođe ovom trasom.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

Rešava se problem sa javnom rasvetom u Sefkerinu

Rešava se problem sa javnom rasvetom u Sefkerinu

SEFKERIN/OPOVO 10. april 2024. Nakon što je lokalna samouprava dobila povratnu informaciju o problemu javne rasvete u delu naselja Sefkerin, kontaktirana je firma nadležna za održavanje javne rasvete koja je izvršila kontrolu i utvrdila kvar trafoa koji je u...

najnovije

najčitanije