Kabinet predsednika opštine: Sastanak sa direktorima javnih ustanova i preduzeća

28/05/2021

Sastanak sa direktorima javnih ustanova i preduzeća

OPOVO, 28. maj 2021 – Predsednik opštine Miloš Markov održao je radni sastanak sa direktorima javnih ustanova i preduzeća i rukovodiocima odeljenja Opštinske uprave Opovo.

Markov je istakao značaj međuinstitucionalne saradnje i da lokalne ustanove i preduzeća zajedno sa opštinskom upravom moraju biti servis građana.

„U pitanju je redovni kvartalni sastanak, koji sam uveo sa direktorima javnih ustanova i preduzeća, gde smo radili presek potreba ustanova i preduzeća da lokalna samouprava ima informacije o njihovim potrebama i poslovima, odnosno da vidimo kako se štite interesi naših građana i da li su ustanove servis građana. S druge strane, ako postoji problem kod neke ustanove, želimo da znamo za to blagovremeno kako bi mogli reagovati. Takođe, smatram da je ovaj sastanak dobar što se vrši međuinstuticionalna povezanost, odnosno, danas smo razmatrali konkretne problematike građana, kako bi se kvalitetnije ispunile potrebe građana, jer hoćemo da budemo pravi servis građana“, rekao je u izjavi nakon sastanka predsednik opštine Miloš Markov.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije