Atarski putevi: SOLDATOVIĆ OBIŠAO RADOVE U SEFKERINU

21/08/2014

SOLDATOVIĆ OBIŠAO RADOVE U SEFKERINU
Sefkerin, 21. avgust 2014;
Povodom početka ovogodišnjih radova na projektu „Uređenja atarskih puteva na teritoriji opštine Opovo“ danas su predsednik opštine Milorad Soldatović i samostalni stručni saradnik za poljoprivredu Opštinske uprave Opovo Milovan Milankov obišli teren na kojem se odvijaju radovi.
31233

Na lokalitetu atarski put Sefkerin – Crepaja izvodi se nasipanje i ravnanje puta u dužini od oko 1 kilometar, što predstavlja nastavak ranijih radova na izgradnji atarskih puteva u Sefkerinu. Nezvanično, radovi su počeli još prošle sedmice kada je urađeno rasčišćavanje terena, a danas je prvi dan kako se put nasipa i ravna.  Izvođač radova je firma Bajići Kop doo.
31218

– U pitanju su namenska sredstva koja obezbeđujemo od izdavanja državnog poljoprivrednog zemljišta u zakup, izjavio je predsednik opštine. Vrednost projekta je oko 8,5 miliona dinara i nakon Sefkerina trase slične dužine uradiće se u Opovu (nastavak puta ka Dujinoj ćupriji) i Sakulama (oko bivše ekonomije i poteza sakulski Ugar).
31238

Soldatović i Milankov su nakon obilaska izjavili da su zadovoljni dosadašnjim kvalitetom izvedenih radova i da se nadaju da će tako i ostati i po završetku projekta.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije