Školsko okružno takmičenje u košarci: Opovčanke opravdale epitet favorita

20/05/2021

u SPORT

Opovčanke opravdale epitet favorita

OPOVO, 20. maj 2021 – Osnovna škola „Dositej Obradović“ Opovo bila je domaćin okružnog školskog takmičenja u košarci za devojčice. Znalo se i pre početka turnira da su Opovčanke, inače aktuelne državne prvakinje od prošle godine, veliki favorit što su i potvrdile.

Pored opovačke škole na turniru su učestvovale i košarkašice OŠ „Stevica Jovanović“ iz Pančeva i „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Kovina.

Opovčanke su u prve dve utakmice ubedljivo savladale svoje rivalke, a u meču za drugo mesto bolje su bile Kovinke, tako da su Pančevke na kraju bile treće.

Medalje i pehare uručili su direktor OŠ „Dositej Obradović“ Slaviša Miškov, predsednik Skupštine opštine Opovo Nenad Josić i zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov.

Pobedom na okružnom turniru Opovčanke su se plasirale na međuokružno takmičenje.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

najnovije

najčitanije