Kik boks Serbia Open: Dva srebra i jedna bronza za Sefkerince

17/05/2021

u SPORT

Dva srebra i jedna bronza za Sefkerince

SEFKERIN, 16. maj 2021 – Od 14. do 16. maja uspešno je održan “SERBIA OPEN – WAKO EUROPEAN CUP“.  Uz veliku radost kik bokseri su dočekali ovo najveće takmičenje, koje je prvo evropsko nakon pandemije korone, a održano je baš u Beogradu.

U atletskoj dvorani na Banjici u dva bokserska i dva tatami ringa učestvovalo je 334 takmičara iz 13 zemalja: Austrije, Belorusije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Francuske, Litvanije, Moldavije, Crne Gore, Makedonije, Rusije, Srbije, Slovenije i Ukrajine.

Sefkerinski kik bokseri su se odlično pokazali u tri kategorije kadeta, juniora i seniora.

Aleksa Stankov u kategoriji kadeta u disciplini borbe kik lajt osvojio je bronzanu medalju.

U kategoriji juniora Uroš Janjić je osvojio srebrnu medalju. Imao je veoma jake ful kontakt mečeve. U polufinaluje pobedio šampiona iz Bugarske, a u finalu je imao meč sa velikim šampionom iz Ukraijne koji je pravi profesionalac u kik boksu.

Takmičar u seniorskoj kategoriji Uroš Đorđević osvojio je u fulkontaktu takođe srebrnu medalju što je veliki uspeh.

„Odličan rezultat naših takmičara koji su radili mečeve sa šampionima stranih zemalja. Sada znamo da smo u vrhu borilačkog sporta, a mladi takmičari iz sefkerinskog kluba Dragon su sve uspešniji sportisti.

Sledece takmičenje nam je Prvenstvo Srbije u ful kontaktu 5. juna u Kraljevu“, izjavio je trener Nikola Stankov.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: Fudbal u Sakulama, ostali na gostovanjima

Sportski vikend: Fudbal u Sakulama, ostali na gostovanjima

Sportski vikend: Fudbal u Sakulama, ostali na gostovanjima   OPOVO, 26. maj 2023 – Za razliku od prethodnih nekoliko kola, ovog vikenda utakmice bez većeg rezultatskog značaja osim meča u Vojlovici. Radnički gostuje u Vojlovici gde ima ulogu favorita ali i...

Atletika: Viktor Lazin na Republičkom školskom prvenstvu

Atletika: Viktor Lazin na Republičkom školskom prvenstvu

Viktor Lazin na Republičkom školskom prvenstvu OPOVO, 25. maj 2023 - U prelepom ambijentu i na novom atletskom stadionu u Ćupriji održano je 24. maja Republičko školsko prvenstvo u atletici. Osnovnu školu "Zoran Petrović" iz Sakula, predstavljao je Viktor Lazin u...

najnovije

najčitanije