Kik boks Serbia Open: Dva srebra i jedna bronza za Sefkerince

17/05/2021

u SPORT

Dva srebra i jedna bronza za Sefkerince

SEFKERIN, 16. maj 2021 – Od 14. do 16. maja uspešno je održan “SERBIA OPEN – WAKO EUROPEAN CUP“.  Uz veliku radost kik bokseri su dočekali ovo najveće takmičenje, koje je prvo evropsko nakon pandemije korone, a održano je baš u Beogradu.

U atletskoj dvorani na Banjici u dva bokserska i dva tatami ringa učestvovalo je 334 takmičara iz 13 zemalja: Austrije, Belorusije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Francuske, Litvanije, Moldavije, Crne Gore, Makedonije, Rusije, Srbije, Slovenije i Ukrajine.

Sefkerinski kik bokseri su se odlično pokazali u tri kategorije kadeta, juniora i seniora.

Aleksa Stankov u kategoriji kadeta u disciplini borbe kik lajt osvojio je bronzanu medalju.

U kategoriji juniora Uroš Janjić je osvojio srebrnu medalju. Imao je veoma jake ful kontakt mečeve. U polufinaluje pobedio šampiona iz Bugarske, a u finalu je imao meč sa velikim šampionom iz Ukraijne koji je pravi profesionalac u kik boksu.

Takmičar u seniorskoj kategoriji Uroš Đorđević osvojio je u fulkontaktu takođe srebrnu medalju što je veliki uspeh.

„Odličan rezultat naših takmičara koji su radili mečeve sa šampionima stranih zemalja. Sada znamo da smo u vrhu borilačkog sporta, a mladi takmičari iz sefkerinskog kluba Dragon su sve uspešniji sportisti.

Sledece takmičenje nam je Prvenstvo Srbije u ful kontaktu 5. juna u Kraljevu“, izjavio je trener Nikola Stankov.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Odigran turnir u mini rukometu na renoviranom terenu u Opovu

Odigran turnir u mini rukometu na renoviranom terenu u Opovu

OPOVO, 27. maj 2024 – U okviru manifestacije „Majski dani“ u organizaciji Rukometnog kluba „Mladost“ iz Opova, održan je turnir u mini rukometu na kojem su pored domaćina učestvovale ekipe ŽRK "Jabuka" iz Jabuke, ORK „Crepaja“ i RK „Beograd“. „Odigrano je osam...

Fudbal: Borac i Tempo maksimalno na gostovanjima

Fudbal: Borac i Tempo maksimalno na gostovanjima

SAKULE / SEFKERIN, 26. maj 2024 – Borac i Tempo su zabeležili pobede na gostovanjima u Pančevu i Gaju. STARI TAMIŠ (Pančevo) – BORAC (Sakule) 1:4 (0:3); Po lepom vremenu i lošem terenu odigrana je utakmica u kojoj su Sakuljani napadali od starta i na poluvremenu...

najnovije

najčitanije