Okružno školsko takmičenje u atletici: 18 medalja za OŠ „Dositej Obradović“ Opovo

14/05/2021

u SPORT

18 medalja za OŠ „Dositej Obradović“ Opovo

OPOVO, 14. maj 2021 – U pančevu je 11. maja održano okružno takmičenje u atletici. Učenici Osnovne škole “Dositej Obradović” su bili izuzetno uspešni i osvojili 18 medalja. Zlatne medalje osvojili su: Filip Poledica na 60m, Nina Cvetković u skoku u dalj, Katarina Vasić u bacanju vorteksa, Mateja Ola u bacanju vorteksa, Anja Aćimov u skoku u dalj, Iva Rackov u skoku u dalj, Ivona Stamenović u bacanju kugle, Damjan Ivanovski u bacanju kugle, Teodora Vasić u bacanju kugle, Marijana Milkovski na 300m, Miljana Bulatović u skoku u vis, ženska štafeta i ekipno su devojčice bile prve.

Srebrne medalje osvojili su: Kristina Gasenberger na 300m, Iva Krivokuća u skoku u vis, Strahinja Simić na 300m, Lazar Čatlajić u skoku u dalj.

Bronzane medalje osvojili su: Ana Jovanov na 100m i Miloš Popović na 300m. Tarja Pandurov osvojila je 4. mesto na 60m, Dimitrije Ivanovski 6. mesto u bacanju kugle, Miloš Krivokuća 4. mesto na 60m, Nikola Vojinov 4. mesto u skoku u vis i Una Rackov 4. mesto na 60m.

Sve pobednike očekuje međuokružno takmičenje, koje će biti održano u Novom Sadu.

Za Tehničku školu “23 maj” nastupio je i Stefan Jovanov koji je ubedljivo pobedio u bacanju kugle.

Učenike su predvodili nastavnici Dejan Mihajlović i Nemanja Stojanović.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: Fudbal u Sakulama, ostali na gostovanjima

Sportski vikend: Fudbal u Sakulama, ostali na gostovanjima

Sportski vikend: Fudbal u Sakulama, ostali na gostovanjima   OPOVO, 26. maj 2023 – Za razliku od prethodnih nekoliko kola, ovog vikenda utakmice bez većeg rezultatskog značaja osim meča u Vojlovici. Radnički gostuje u Vojlovici gde ima ulogu favorita ali i...

Atletika: Viktor Lazin na Republičkom školskom prvenstvu

Atletika: Viktor Lazin na Republičkom školskom prvenstvu

Viktor Lazin na Republičkom školskom prvenstvu OPOVO, 25. maj 2023 - U prelepom ambijentu i na novom atletskom stadionu u Ćupriji održano je 24. maja Republičko školsko prvenstvo u atletici. Osnovnu školu "Zoran Petrović" iz Sakula, predstavljao je Viktor Lazin u...

najnovije

najčitanije