Počela vakcinacija bez prijave: Predsednik opštine Miloš Markov pozvao građane da se vakcinišu – štiteći sebe, štitimo i druge (video)

April 7, 2021

Predsednik opštine Miloš Markov pozvao građane da se vakcinišu – štiteći sebe, štitimo i druge

OPOVO, 7. april 2021 – Od danas u svim gradovima i opštinama počinje vakcinacija bez prethodne prijave eUpravi, a vakcinacija je organizovana nivou lokalnih samouprava i domova zdravlja.

Predsednik opštine Miloš Markov pozvao je sve građane, koji to do sada nisu uradili, da dođu u Dom zdravlja Opovo prime vakcinu i na taj način pomognu u sprečavanju širenja pandemije, a ujedno zaštite i sebe i druge.

„Poštovani građani, danas je počela masovna imunizacija, odnosno vakcinisanje bez prethodnog zakazivanja preko portala eUprave. Potrebno je samo da se pojavite u našem domu zdravlja i možete se vakcinisati.

Vakcinacija je izuteno bitna jer na taj način možemo da se izborimo protiv ove pandemije koja je odnela mnogo života, koja je pred velike izazove stavila naše društvo, našu ekonomiju i svakodnevnicu.

Ja sam se vakcinisao, a pozivam da se vakcinišete i vi jer na taj način štite sebe, a štiteći sebe štitimo i druge“, poručio je Markov.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije