KSB mlađe pionirke 13. kolo: Prva pobeda najmlađe selekcije Agros Basketa

27/03/2021

u SPORT

Prva pobeda najmlađe selekcije Agros Basketa

OPOVO, 27. mart 2021 – U 13. kolu 1. stepena / 2. grupe KSB lige za mlađe pionirke, najmlađa selekcija Agros Basketa zabeležila je prvu pobedu.

AGROS BASKET – ART BASKET 38:34 (2:10; 10:12; 12:8; 14:4); Nije dobro počelo za Opovčanke jer su gošće imale +8 na kraju prve četvrtine. Nešto bolja igra u narednoj deonici tako da se na poluvreme otišlo sa zaostatkom od 12 poena. Međutim, u drugom poluvremenu potpuno drugačija slika na terenu. Opovčanke u poslednju četvrtinu ulaze sa zaostatkom od osam poena i do kraja meča uspevaju da preokrenu rezultat i zabeleže prvu pobedu.

„Izuzetno mi je drago zbog naših devojčica, radost je njihova bila neizmerna. Kao što sam već u nekim prethodnim prilikama pominjao, naša selekcija nije izlazno godište, uglavnom su mlađe od svojih rivalki što se odražava i na rezultate. Međutim, naš cilj je jasan, želimo da ova selekcija nastupa, igra što više utakmica, stiče iskustvo, a rezultati će doći za godinu – dve dana“, izjavio je trener Agros Basketa Marko Habanek.

AGROS BASKET: Tomić, Grujić, Bilecki, Milić 4, Četnik, Mojsa, Rackov, Ivanov, L.Stojanović 2, M.Stojanović 17, Stojić, Kosovac 15.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

najnovije

najčitanije