Sastanak sa poljoprivrednicima: Ravnanje atarskih lenija u Sefkerinu

26/03/2021

Ravnanje atarskih lenija u Sefkerinu

OPOVO, 26. mart 2021 – U okviru akcije ravnanja atarskih lenija (puteva) predsednik opštine Miloš Markov, zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov, odbornik i pokrajinski poslanik Predrag Ginculj i rukovodilac Odeljenja za privredu i finansije Slavko Mančev, održali su sastanak sa poljoprivrednicima iz Sefkerina.

Kako se u narednom periodu očekuje poboljšanje i kontinuirano lepo vreme, dogovoreno je da se akcija održi u narednih sedam do 10 dana u kojoj očekuju 30 do 40 poljoprivrednika koji će izaći sa adekvatnom mehanizacijom.

Kao i do sada lokalna samouprava će ravnanje atarskih lenija podržati finansiranjem goriva za sve učesnike akcije.

Pored ravnanja atarskih lenija otvorene su i druge teme važne za sefkerinske poljoprivrednike, tako da se razgovaralo i o sanaciji nasutih atarskih puteva, kanalima i problemu divljih svinja u ataru.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije