Sat za našu planetu: Da nam klima štima

24/03/2021

OPOVO, 24. mart 2021 – Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) poziva da se i ove godine obeleži globalna ekološka akcija “Sat za našu planetu” i pomognete da se gradovi i opštine Srbije opet nađu na svetskoj mapi lokalnih samouprava koje se gašenjem dekorativne rasvete na svojim najvažnijim javnim zgradama pridružuju poruci o hitnosti ublažavanja klimatskih promena. Ovu akciju organizuje Svetska organizacija za prirodu (WWF). Ove godine akcija se održava uz podršku Vlade Švedske u okviru projekta „Da nam klima štima“. Ovoj akciji se pridružujete tako što ćete isključiti kompletno dekorativno osvetljenje i gašenjem svetla u zgradama 27. marta 2021. u trajanju od 1 (jednog) sata, od 20:30 do 21:30 časova!

Takođe, Vas molimo da spisak zgrada kojima će biti isključena rasveta pošaljete na : serbia@wwfadria.org ili adavico@wwfadria.org kako bismo informaciju o svim opštinama i gradovima koje su podržale ovu akciju poslali i široj zajednici.

Ukoliko ste u mogućnosti, u subotu, 27. marta s početkom od 20:30, pridružite se virtuelnom događaju putem ovog linka https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYof-2grTIrG9Ft-RnBfCaS13y3PhCxuf-d?fbclid=IwAR3d8rWDnbnG5FYcPHQXsWSbEhv-qO1tKfqYfUbPrN0QnKsWdkCkmILBGyQ koji obećava originalnu muziku i koreografiju.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije