Dunav osiguranje: O čemu razmišlja tvoj automobil?

19/03/2021

u OGLASI

O čemu razmišlja tvoj automobil?

U domenu osiguranja motornih vozila Kompanija „Dunav osiguranje“ predstavlja jednog od najvećih garanata sigurnosti na drumovima. Mi pružamo i uspešno obavljamo usluge obaveznog osiguranja odgovornosti vlasnika i ovlašćenih korisnika motornih i priključnih vozila za štete koje pričine trećim licima, tj. osiguranja od auto-odgovornosti.

Kombinovanim osiguranjem pružamo osiguravajuću zaštitu za vozila od delimičnih, potpunih i dopunskih kasko rizika, kao i od rizika oštećenja vozila u celini ili radnih uređaja na vozilu. Uverite se u izuzetnu ponudu Kompanije „Dunav osiguranje“.

Osiguranjem vozača i putnika od posledica nesrećnog slučaja obezbeđuje se obeštećenje za vozače i putnike u slučaju saobraćajne nezgode.

Kompanija „Dunav osiguranje“ prva je u Srbiji organizovala osiguranje pomoći na putu kojim vam je obezbeđena pomoć 24 sata, svakog dana u godini, u Srbiji i Evropi kao i pokriće troškova u slučaju kada je osigurano vozilo u nevoznom stanju ili nepodobno za dalju sigurnu vožnju.
https://www.dunav.com/proizvodi/osiguranje-motornih-vozila/

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

CVEĆARA I DAROTEKA „FENSI NENSI“ ULEPŠAVA VAŠE PROSLAVE

CVEĆARA I DAROTEKA „FENSI NENSI“ ULEPŠAVA VAŠE PROSLAVE

Cvećara i daroteka FENSI NENSI vaše proslave može učiniti još lepšim. Radimo dekoraciju prostora cvećem, balonima, specijalnim efektima, vatromet i suvi led (dim). Za odlazak na proslave naša radnja je pravo mesto da izaberete poklon. Velika ponuda klasičnog i...

najnovije

najčitanije