Kabinet predsednika opštine: Ravnopravnost, unapređenje prava i osnaživanje uloge žena u društvu

08/03/2021

Ravnopravnost, unapređenje prava i osnaživanje uloge žena u društvu

OPOVO, 8. mart 2021 – Međunarodni dan žena, 8. mart, posebno je posvećen ravnopravnosti žena i neka to bude dan kada ćemo svim ženama koje su nam važne u životu pokazati koliko ih volimo i izraziti zahvalnost za sve što nam pružaju.

Ovaj praznik je simbol borbe za zaštitu i unapređenje prava i osnaživanje uloge žena u društvu, a napredak našeg društva meri se po tome koliko smo postigli u toj jednakosti. Sa zadovoljstvom mogu da istaknem činjenicu da žene u našoj lokalnoj samoupravi zauzimaju značajan deo rukovodećih funkcija, kao i da je broj odbornica u našem lokalnom parlamentu iznad republičkog proseka.

Svim ženama Opštine Opovo, našim majkama, sestrama, suprugama, koleginicama, upućujem najsrdačnije četitke povodom obeležavanja 8. marta, Međunarodnog dana žena“, poručio je predsednik opštine Miloš Markov.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije