Fudbalske pripreme: U Opovu remi Omladinca i Radničkog

28/02/2021

u SPORT

U Opovu remi Omladinca i Radničkog

OPOVO, 28. februar 2021 – U sklopu priprema pred prolećni deo sezone u Opovu je odigran prijateljski meč između Omladinca i Radničkog iz Barande. Oba tima u kombinovanim sastavima, ali dobra prilika da se vidi trenutna forma i uigranost.

OMLADINAC 1927 (Opovo) – RADNIČKI (Baranda) 2:2 (1:1); Otvorena igra obe ekipe u kojoj su se napadi smenjivali naizmenično. Prvih 15-20 minuta, Opovčani su imali više loptu u nogama, međutim bolje prilike su stvorili gosti.

Prvu priliku za Omladinac je imao Puškaš iz slobodnog udarca ali njegov precizan ali ne baš jak šut golman Radničkog dobro prati i loptu odbija u polje. Mladi Novakov, koji je očigledno stekao iskustvo i sigurnost kao bonus igrač tokom jesenjeg dela sezone, odlično je probio u šesnaesterac sa desne strane, snažno šutirao ali je golman domaćih Todorović odlično reagovao i odbranio šut. Par minuta nakon toga, Milovanov je uspeo da se izbori između tri igrača Omladinca, izađe ispred golmana ali je njegov mlak šut Todorović brani. 

I kako to biva kad se promaše izgledne prilike usledila je kazna. Ivanov je preciznom dijagonalom poslao loptu u šesnaesterac Radničkog gde se našao Janković i volejom poslao loptu u mrežu Baranđana. Međutim, vrlo brzo, Tomić u želji da rempluje Novakova koji ponovo probija po desnoj strani u šesnaestercu, ulazi nepažljivo u duel ruši Nocakova, a sudija Todorović pokazuje na belu tačku. Siguran izvođač jedanaesterca je Kostić.

U nastavku meča slična igra ali ovog puta do prednosti dolaze gosti pogotkom odličnog Novakova. Izjednačujući pogodak postiže Stanišić, takođe sa bele tačke.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije