Regulacija saobraćaja u Opovu: Postavljanje vertikalne saobraćajne signalizacije (video)

24/02/2021

Postavljanje vertikalne saobraćajne signalizacije

OPOVO, 24. februar 2021 – Na inicijativu građanstva i Saobraćajne policije Policijske uprave Pančevo, lokalna samouprava sprovodi projekat „Regulacije saobraćaja u ulici Beogradskoj na raskrsnici sa ulicom JNA i u ulici Stanka Tomića na raskrsnicama sa ulicima Maksima Gorkog i Vojvođanskom u Opovu“.

„Danas su radnici Javnog komunalnog preduzeća „Mladost“ Opovo postavili vertikalnu saobraćajnu signalizaciju u ulici Beogradskoj i na uglu ulica Maksima Gorkog i Stanka Tomića u Opovu. Lokalna samouprava podržava sve vrste ovakvih projekata koji se tiču poboljšanja saobraćaja na teritoriji naše opštine. Ovim putem želim da apelujem na građane naše opštine da se maksimalno pridržavaju pravila i propisa o saobraćaju a pogotovo ograničenja brzine na mestima koja su obeležena sa zonom škole“, poručila je zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov.

Tehničku dokumentaciju za projekat uradio je Projektni biro i usluge „MP Put Projekat“ iz Pančeva, a izvođač radova na postavljanju vertikalne saobraćajne signalizacije je Javno preduzeće „Mladost“ Opovo.


MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije