Košarka KSB prvenstvo 8. kolo: Kadetkinje Agros Basketa ubedljive, poraz mlađih pionirki

21/02/2021

u SPORT

Kadetkinje Agros Basketa ubedljive, poraz mlađih pionirki

OPOVO, 21. februar 2021 – Ubedljivom pobedom protiv direktnog rivala Radničkog, košarkašice Agros Basketa su gotovo obezbedile drugu poziciju u 2. grupi / 1. stepena ovogodišnjeg prvenstva za kadetkinje.

AGROS BASKET (Opovo) – RADNIČKI (Beograd) 82:44 (14:13; 29:11; 32:06; 7:14); Gošće su odigrali egal samo u prvoj četvrtini meča, ali već u narednom periodu igre Opovčanke su pokazale da neće biti iznenađenja na ovoj utakmici tako da su na poluvreme otišle sa plus 19 poena. U istom ritmu su nastavile i u nastavku meča tako da je nakon treće četvrtine već bilo 45 poena razlike, pa su u poslednjoj četvrtini mogle sebi da dozvole luksuz opuštanja, ali i da trener Ristić pruži šansu i košarkašicama koje imaju manju minutažu. Zanimljivo je da su Opovčanke na ovom meču bile veoma raspoložene u šutu za tri poene i postigle pet trojki.

AGROS BASKET: Novakov 3 (1), Jovanov 16, Milenković, Ninkov 8, Jakimov 1, Simić 5 (1), Šaran 11 (1), Blagojević 2, Rackov 2, Žunić 7 (1), Vlah 6, Lazić 21 (1).

Mlađe pionirke Agros Basketa gostovale su lideru grupe Crvenoj Zvezdi Kombank i odigrale su sasvim solidno u porazu rezultatom 78:35.

„Zadovaljan sam pristupom naše najmlađe selekcije, nisu se uplašile i preneli smo na utakmicu sve ono što smo radili na treningu“, izjavio je trener mlađih pionirki Agros Basketa Marko Habanek.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

najnovije

najčitanije