Konkursi Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu: Za projekte iz oblasti sporta i sportske infrastrukture 72 miliona dinara

31/01/2021

Za projekte iz oblasti sporta i sportske infrastrukture 72 miliona dinara

Opovo, 31. januar 2021;

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta najavio je da će 1. februara biti raspisani konkursi Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu za finansiranje projekata u oblasti sporta i sportske infrastrukture za 2021. godinu.

„U ponedeljak će biti raspisano pet konkursa u oblasti sporta i  sportske infrastrukture, a za finansiranje ovih projekata obezbeđeno je ukupno 72 miliona dinara. Konkursi iz oblasti omladinske politike biće raspisani u prvoj polovini februara“, rekao je Basta.

Za projekte afirmacije žena u sportu opredeljeno je ukupno četiri miliona dinara, a konkurs će biti otvoren do 1. marta 2021. godine.

U ovoj godini je za učešće na međunarodnim sportskim takmičenjima od značaja za AP Vojvodinu izdvojeno ukupno pet miliona dinara. Sportske organizacije na ovaj konkurs mogu da se prijave do 1. aprila.

Za sportsku infrastrukturu, odnosno za finansiranje projekata  izgradnje, održavanja i opremanja sportskih objekata u AP Vojvodini u 2021. godini, izdvojen je 41 milion dinara, a konkurs traje do 1. juna.

Za finansiranje posebnog programa kojim se doprinosi razvoju sporta u AP Vojvodini opredeljeno je ukupno 20 miliona dinara. 

Konkurs je namenjen sportskim organizacijama, savezima za školski sport, jedinicama lokalnih samouprava i nadležnim teritorijalnim sportskim savezima, i traje do 1. jula 2021. godine.

Programima afirmacije školskog i univerzitetskog sporta u AP Vojvodini namenjeno je ukupno dva miliona dinara, a rok za prijavljivanje je 1. juli.

Detaljne informacije u vezi sa konkursima biće objavljene na sajtu Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu www.sio.vojvodina.gov.rs

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije