Veterinarska ambulanta Opovo: U toku je vakcinacija pasa i mačaka

26/01/2021

u OGLASI

U toku je vakcinacija pasa i mačaka

Opovo, 26, januar 2021
U toku je sprovođenje vakcinacije pasa i mačaka protiv besnila

Vakcinacija pasa i mačaka protiv besnila je obavezna mera koja se sprovodi radi zaštite  životinja protiv besnila čime se obezbeđuje i zaštita ljudi od zaraznih bolesti koje se mogu preneti sa životinja na ljude.

Zakonska je obaveza je svakog vlasnika odnosno držaoca pasa ili mačaka da vakciniše svoju životinju.Vakcinisani psi i mačke se trajno obeležavaju – čipuju i na taj način se registruju, o čemu se vodi evidencija u okviru centralne baze podataka.

Vakcinaciju mogu sprovoditi samo ovlašćene veterinarske stanice i veterinarske ambulante koje  vlasnicima  izdaju potvrdu o vakcinaciji kao i pasoš i zdravstvena uverenja za putovanja i izložbe.

Pozivaju se vlasnici  i držaoci pasa i mačaka da se za vakcinaciju svojih ljubimaca obrate na telefone veterinarske ambulante a naša služba će takođe obilaziti vlasnike i vršiti vakcinaciju na terenu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Brantner: Neradni dani tokom predstojećih praznika

Brantner: Neradni dani tokom predstojećih praznika

Neradni dani tokom predstojećih praznika OPOVO, 24. april 2024 – Brantner otpadna privreda obaveštava građane i korisnike svojih usluga da tokom predstojećih praznika neće raditi: SREDA – 01.05.2024 ČETVRTAK – 02.05.2024 PETAK – 03.05.2024 PONEDELJAK –...

najnovije

najčitanije