Putevi Srbije: ZIMSKE SLUŽBE PUTEVA SRBIJE U PRIPRAVNOSTI ZBOG SNEGA

09/01/2021

ZIMSKE SLUŽBE PUTEVA SRBIJE U PRIPRAVNOSTI ZBOG SNEGA

Javno preduzeće “Putevi Srbije” je večeras saopštilo da su zbog snega njegove zimske službe u “drugom stepenu pripravnosti” u čitavoj Srbiji.
“Na celoj teritoriji Srbije ekipe putara i mehanizacija su na terenu u pripravnosti da intervenišu u cilju bezbednog odvijanja saobraćaja” piše u obaveštenju u kojem se navodi da se tokom zime održavanje puteva obavlja iz 167 putnih baza i punktova.
Posebna pažnja poklanja se mostu “Gazela” u Beogradu, prevoju Bubanj Potok, Begaljičkom Brdu, prevoju “Mečka”, Čestobrodici, Zlatiboru, Popadiji, Tresibabi, Svetinji, usponu Rušanj i Rudnik na Ibarskom putu, prevojima na Fruškoj Gori (Iriški Venac, Banstol), mostu “Beška”, prevoju Jaram na putu Berzeće Кopaonik, naveli su “Putevi Srbije”.
“Raspolažemo dovoljnim količinama soli, kamenog agregata i rizle, kao i hladne asfaltne mase za sanaciju udarnih rupa”, istaklo je preduzeće.”Putevi Srbije” apeluju na sve učesnike u saobraćaju da ne kreću na put bez obavezne zimske opreme za vozila, i da zbog loših vremenskih uslova budu posebno oprezni, da poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu uslovima na putu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

SRBIJA 18. april 2024 Danas umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskom, a u planinskim predelima sa snegom. Posle podne i uveče postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Takođe očekuje se slab i umeren vetar, na...

Vremenske prilike: Promena vremena, zahlađenje i kiša

Vremenske prilike: Promena vremena, zahlađenje i kiša

Promena vremena, zahlađenje i kiša SRBIJA, 16. april 2024 Danas od sredine dana i dalje povećanje oblačnosti, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Očekuje se vetar umerenog intenziteta, jugozapadni, kasnije popodne u skretanju na umeren i jak...

najnovije

najčitanije