Lokalna samouprava: U TOKU PODELA NOVOGODIŠNJIH PAKETIĆA

31/12/2020

U TOKU PODELA NOVOGODIŠNJIH PAKETIĆA

Opovo, 28. decembar 2020;

Nažalost, zbog aktuelne epidemiološke situacije, ove godine neće biti održane novogodišnje pozorišne predstave za decu na kojima je lokalna samouprava delila novogodišnje paketiće za sve prisutne mališane.

Ipak, lokalna samouprava je obezbedila 250 novogodišnjih paketića koji će biti uručivani na kućne adrese deci korisnika socijalne pomoći prema spiskovima koje je pripremio Centar za socijalni rad Opovo.

Predsednik opštine Miloš Markov je istakao da je u ovom trenutku prioritet da sva naša deca uživaju u novogodišnjim čarolijama tokom predstojećih praznika.

„U toku je akcija podele novogodišnjih paketića deci jer nismo mogli naše najmlađe da ostavimo bez novogodišnjih čarolija, bez osećaja sreće i dolaska Deda Mraza. S obzirom na aktuelnu situaciju, potrudili smo se da nađemo načina da naši klinci i klinceze uživaju u predstojećim praznicima i želimo da pokažemo da su nam deca i mladi kao i ranije na vrhu liste prioriteta. Naš posao i zadatak je da bez obzira na izazov sa kojim se susrećemo, deci učinimo ove dane lepše i sadržajnije i zato smo danas ovde u nadi da ćemo što pre prevazići ovu situaciju i u narednim mesecima uspeti da se vratimo svakodnevnom normalnom životu. Iskoristio bih ovu priliku da poželim svim građanim puno zdravlja i sreće u narednoj godini“, poručio je Markov. 

U akciji obilaska domova i podele paketića učestvuju funkcioneri lokalne samouprave zajedno sa predsednikom i zamenikom predsednika opštine. Akcija je počela u Barandi i nastavljena u svim naseljima Opštine Opovo.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije