Komesarijat za izbeglice i migracije: GRAĐEVINSKI MATERIJAL ZA TRI PORODICE (VIDEO)

10/12/2020

GRAĐEVINSKI MATERIJAL ZA TRI PORODICE

Opovo, 10. decembar 2020;

U kabinetu predsednika opštine danas su potpisani ugovori o dodeli jednokratne pomoći i bespovratne pomoći u građevinskom materijalu iz sredstava donacije po regionalnom stambenom programu – stambeni program u Republici Srbiji. Ugovorne strane su Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije, Jedinica za upravljanje projektima u javnom sektoru doo Beograd i tri domaćinstva iz Sakula, Barande i Opova. Posrednik u ovom projektu je bila poverenik za izbegla i raseljena lica Opštine Opovo Ivanka Petrov.

Potpisnici, odnosno korisnici ovog programa izrazili su veliko zadovoljstvo jer će im ovaj građevinski materijal u velikoj meri pomoći da poboljšaju svoje stambeno stanje.

Predsednik opštine Miloš Markov, takođe je izrazio zadovoljstvo ovim programom i pohvalio rad lokalnog Komesarijata za izbegla i raseljena lica.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam prisustvovao potpisivanju ovog ugovora gde su tri porodice dobile materijal koji im je neophodan za adaptaciju i rekonstrukciju kuća gde će se unaprediti njihovi uslovi života. Pozdravljam i podržavam ovakve programe, a Opština Opovo će uvek participirati u ovakvim projektima kako bi pomogli našim sugrađanima da imaju kvalitetniji život. Iskoristio bih priliku da pohvalim rad, konkretno Ivanke Petrov i našeg lokalnog Komesarijata za izbegla i raseljena lica zato što konstantno participiramo na ovim programima i uspevamo da održimo kontinuitet u dobijanju sredstava i na taj način pomognemo što više porodica na teritoriji Opštine Opovo“, izjavio je Markov.

Podsetimo, poslednjih nekoliko godina Opština Opovo i lokalni Komesarijat za izbegla i raseljena lica realizovali su više projekata podrške u vidu građevinskog materijala, adaptacije i sanacije kuća, kupovine kuća sa okućnicom i raspodele ogrevnih drva za zimu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije