Opštinsko veće: UTVRĐEN PREDLOG BUDŽETA ZA 2021. GODINU

10/12/2020

UTVRĐEN PREDLOG BUDŽETA ZA 2021. GODINU

Opovo, 10. decembar 2020;

Na današnjoj sednici Opštinskog veća Opštine Opovo utvrđen je predlog Odluke o budžetu za 2021. godinu, koji će ići na usvajanje na narednoj sednici Skupštine Opštine Opovo.

Pored budžeta većnici su potvrdili ili usvojili predlog Odluke o usvajanju Godišnjeg programa zaštite uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji Opštine Opovo za 2020. godinu, Zaključak o dodeli pomoći u naturi, nabavkom i raspodelom novogodišnjih paketića za decu čiji su roditelji korisnici novčane socijalne pomoći i Izveštaj Centra za socijalni rad Opovo o utrošenim sredstvima za jednokratnu pomoć i troškove sahrana za novembar 2020. godine.

Verifikovana su akta doneta između dve sednice telefonskim putem, a u dopuni dnevnog reda usvojeni su predlozi Zaključka o pristupanju Opštine Opovo realizaciji projekta postavljanja izmenjive saobraćajne signalizacije u naseljenim mestima Opštine Opovo (brzinski displeji) i saobraćaja i saobraćajne signalizacije u zoni škole u Sakulama po raspisanim javnim konkursima Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj.

Takođe, odobrena su sredstva Tekuće budžetske rezerve za povećanje aproprijacije Opštinske narodne biblioteke Opovo za izradu monografije galerije, povodom 50 godina od osnivanja Galerije „Jovan Popović“.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije