FK Borac Sakule: SAKULJANI NA PRIPREMAMA U OPOVU

30/07/2014

u SPORT

SAKULJANI NA PRIPREMAMA U OPOVU
Opovo, 29. jul 2014;
Silom prilika, zbog renoviranja terena u Sakulama, Fudbalski klub Borac od danas sa treninzima nastavlja u Opovu. Fudbaleri Borca žestoko odrađuju kondicione pripreme pod budnim okom trenera Nenada Stojčića uz stručnu saradnju našeg uspešnog atletičara i trenera AK Spartak Nemanje Stojanovića.
DSC_0049Sakuljani su ušli u treću nedelju trenažnog procesa, a na terenu u opovu smo zatekli 18 igrača, mada trener Stojčić pored, danas opravdano odsutnih, pred nastupajuću sezonu može računati na čak 25 fudbalera.

– Pripremni period smo shvatili veoma ozbiljno jer će fizička sprema biti jedan od odlučujućih faktora tokom takmičenja, smatraju i Stojičić i Stojanović. Dobro radimo, momci „grizu“ na svakom treningu, tako da sam optimista kada je ova ekipa u pitanju, rekao nam je prvi strateg Borca.
DSC_0047Na pitanje šta očekuje od nove sezone i kakvi su ciljevi kluba, Stojčić smatra da je još rano o tome govoriti ali da je svakako jedan od ciljeva bolji plasman u odnosu na prethodnu sezonu.
Borac sutra putuje u Banatski Dvor gde će odigrati pripremni meč sa Banatom, nekadašnjim prvoligašem a sada članom Srpske lige. U subotu ih očekuje još jedna prijateljska utakmica koju će igrati u Opovu, a u petak, 1. avgusta, u Sutjesci će se održati konferencija klubova Vojvođanske lige – istok gde će se organizovati izvlačenje parova za novu sezonu, koja počinje 17. Avgusta.

DSC_0040U još uvek aktuelnom prelaznom roku klub iz Sakula su napustili Damjan Vidić (Radnički Baranda), Vladimir Ninić (Radnički Sutjeska), Stefan Vladul (Spartak Debeljača), Aleksandar Anđelković (Padina), Martin Magda (Budućnost Srpska Crnja), Stefan Čačija (Omladinac Opovo) i Norbert Mak (otišao u Nemačku). S druge strane, redove Borca su pojačali Milan Šiđanin (Tempo Sefkerin), Aleksandar Marković (Radnički Baranda), Željko Luković (Omladinac Opovo), Ivan Damjanović (BSK Borča), Ivica Vukosavljev (Novi Sad), Miloš Cvetković (Lepušnica), Vojislav Đukić (Lepušnica), Marjan Hornung (Slavija Kovačica) i šesnaestogodišnji talentovani fudbaler iz Sefkerina Stanislav Toma (Dinamo Pančevo).

DSC_0038

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

Fudbal: Debakl Baranđana u Uzdinu

Fudbal: Debakl Baranđana u Uzdinu

BARANDA, 21. april 2024 – Baranđani nikako da povežu „konce“ u nastavku prvenstva Prve južnobanatske lige, a novo razočarenje za navijače stiže iz Uzdina gde su više nego ubedljivo poraženi. U prolećnom delu sezone Radnički je od mogućih 24, osvojio skromnih šest...

najnovije

najčitanije