Srb. 435 Poletarac: USPEŠNA SEZONA ZA SEFKERINSKE GOLUBARE

29/11/2020

u SPORT

USPEŠNA SEZONA ZA SEFKERINSKE GOLUBARE

Sefkerin, 29. novembar 2020;

Bliži se kraj godine i polako se sumiraju takmičarski rezultati u sportskim kolektivima i udruženjima. I pored godine koja je donela brojna ograničenja zbog pandemije koronavirusa, a za golubare dosta otkazanih takmičenja zbog nepogodnih vremenskih uslova, ipak, sefkerinsko Društvo odgajivača golubova srpskih visokoletača Srb. 435 „Poletarac“ ovogodišnju sezonu ocenjuje kao uspešnu.

Dobre rezultate ostvarili su Zlatoje Truculj i Dejan Krišan, koji se mogu pohvaliti osvajanjem četiri pehara.

Srb 435 Poletarac

Dobro su radili cele godine spremajući svoje mlade i seniorske golubove za takmičenja, međutim zbog loših vremenskih uslova odložene su regionalne kvalifikacije, ali su se sa juniorima kvalifikovali na nivou opštinskog saveza.

Dejan Krišan je osvojio kup udruženja sa seniorima i prvo mesto na nivou društva sa juniorima (mladima). S druge strane, Zlatoje Truculj uzima prvo mesto sa seniorima na nivou udruženja i postaje opštinski prvak Pančeva sa mladima (juniorima), što je i najveći dosadašnji uspeh sefkerinskog Poletarca.

„Kad sve saberemo i oduzmemo, godina je ipak bila uspešna, posebno smo ponosni na izvanredan rezultat našeg člana Zlatoja Truculja, a koristim priliku da se zahvalim lokalnoj samoupravi na podršci našem Društvu“, izjavio je predsednik sefkerinskog Poletarca Dejan Krišan.

osvojeni pehari

Sefkerinske golubare očekuju nove kvalifikacije i takmičenja u narednoj godini i poručuju da će golubove dobro spremiti kako bi visoke rezultate „napali“ još jače.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Petarda u Opovu na startu Opštinske lige OPOVO, 24. mart 2024 – Ubedljivom pobedom Opovčani su otvorili prolećni deo sezone Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. OMLADINAC 1927 (Opovo) – BORAC (Pločica) 5:0 (3:0); Dobro su Opovčani startovali na početku...

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu OPOVO, 24. mart 2024 – U velikoj sali Klulturnog centra Opovo,  Atletski klub "Spartak" je održao godišnju Skupštinu kluba. Iznet je izveštaj o radu, finasijski izveštaj i takmičarski izveštaj za 2023. godinu, kao i plan...

najnovije

najčitanije