Lokalna samouprava: RASPODELA OGREVNIH DRVA ZA SOCIJALNO UGROŽENE KATEGORIJE STANOVNIŠTVA (VIDEO)

15/11/2020

RASPODELA OGREVNIH DRVA ZA SOCIJALNO UGROŽENE KATEGORIJE STANOVNIŠTVA

Sefkerin, 12. novembar 2020;

Kao i prethodnih godina, lokalna samouprava je preko Centra za socijalni rad Opovo i uoči ove zime obezbedila određenu količinu ogrevnih drva za socijalno ugrožene kategorije stanovništva na teritoriji Opštine Opovo.

Nakon prijava, procene opštinske komisije i zaključivanja spiska, akciju koja je startovala u Sefkerinu sprovode radnici JP „Mladost“ Opovo. Na terenu su bili i predstavnici lokalne samouprave, predsednik opštine Miloš Markov sa svojim saradnicima, kao i direktorka Centra za socijalni rad Jelena Bjelica.

Markov je istakao da lokalna samouprava kroz različite programe podrške pomaže socijalno najugroženije kategorije stanovništva.

„Kao i prethodnih godina nastavljamo akciju podele ogreva socijalno ugroženim kategorijama i na taj način brinemo o našim socijalno najugroženijim građanima. Gledali smo da to zaista budu oni kojima je pomoć najpotrebnija. Danas smo u Sefkerinu, a ova akcija će se kontinuirano sprovoditi u sva četiri naseljena mesta i obuhvaćeno je oko 150 korisnika ovim programom. Mi zaista gledamo da kroz razne programe socijalne podrške brinemo o našim građanima, pogotovo u predstojećem periodu, a to je zimski period koji nam predstoji“, izjavio je Markov.

Nakon Sefkerina raspodela ogrevnih drva nastavlja se u Barandi, Sakulama i Opovu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije