Udruženje sportskih ribolovaca “Linjak” Opovo: OBAVEŠTENJE ZA ČLANOVE, IZBORNA SKUPŠTINA INTERNET GLASANJEM

10/11/2020

OBAVEŠTENJE ZA ČLANOVE, IZBORNA SKUPŠTINA INTERNET GLASANJEM

Opovo, 10. novembar 2020;

Obaveštavamo članove Udruženja da će se redovna izborna Skupština USR,,Linjak” zbog trenutne epidemiološke situacije a po preporuci Saveza sportskih ribolovaca Srbije održati na sledeći način.

Izborne radnje započele su 16.avgusta 2020.godine kada je Upravni odbor Udruženja formirao Kandidacionu komisiju i dao nalog da se objavi u ,,Glasu Opova” mogućnost da se članovi Udruženja kandiduju za neku od funkcija. Rok je bio 40 dana kako predviđa Statut. Kandidacionoj komisiji su u datom roku pristigle sledeće prijave:

Za predsednika USR,,Linjak”: Srđan Savulov,

Za potpredsednika: Ljiljana Brusin

Za članove Upravnog odbora: Radosav Cvetanović, Jožef Ereš I Marjan Četnik,

Za članove Nadzornog odbora: Dragan Brusin, Adam Vojić i Nada Šulc.

Način glasanja je sledeći; Na broj telefona predsednika Kandidacione komisije 0648868392 poslati SMS poruku sa imenom i prezimenom člana i glasom ,,ZA”, ,,PROTIV” ili ,,UZDRŽAN”. Glasanje će trajati sedam dana od dana objavljivanja u javnom glasilu ,,Glas Opova”, od 11.11.2020.godine do 17.11.2020.godine. Kandidaciona komisija će memorisati sve poruke i glasove i objaviti rezultate 18.11.2020.godine. Molimo članove Udruženja da uzmu učešće u glasanju i nadamo se da će uskoro epidemiološka situacija dozvoliti održavanje Redovne Skupštine na kojoj ćemo razmatrati i ostale tačke važne za funkcionisanje Udruženja.

U Opovu 10.11.2020.godine, predsednik UO USR,,Linjak” Srđan Savulov.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije