Druga južnobanatska liga Zapad 11. kolo: OMLADINAC PROPUSTIO PRILIKU, DEBAKL TEMPA U KAČAREVU

08/11/2020

u SPORT

OMLADINAC PROPUSTIO PRILIKU, DEBAKL TEMPA U KAČAREVU

Opovo, 8. novembar 2020; Nisu se proslavili opštinski drugoligaši ovog vikenda. Omladinac je odigrao skromnih 2:2 u Opovu, a tempo doživeo pravi debakl u Kačarevu.

OMLADINAC 1927 (Opovo) – POBEDA (Samoš) 2:2 (1:0); Morao je u ovom meču Omladinac da uzme sva tri boda ako želi prolazak u baraž. Opovčani su izgubili u Samošu, a sada su sa istim klubom odigrali više nego skromnih 2:2. To su bodovi na koje se računalo i nisu smeli olako da se prepuste. Naravno, ništa još nije gotovo ali bodovi sa ekipama iz drugog dela tabele moraju se osvajati.

Poveo je Omladinac u 20. minutu fantatstičnim pogotkom Dimitrova koji je sa nekih 17-18 metara uputio šut iz driblinga u trku, a lopta se „zabola“ pravo pod prečku. Međutim, gosti su preko Tomina u 60. minutu poravnali razultat. U finišu meča puno uzbuđenja. Prvo su Opovčani pogotkom Stupara u 80. minutu ponovo došli vođstvo, da bi Tomin svojim drugim pogotkom dva minuta pre kraja postavio konačnih 2:2.

JEDINSTVO STEVIĆ (Kačarevo) – TEMPO (Sefkerin) 6:1; Nažalost, sa ovog meča nemamo izveštaj ali je na osnovu rezultata vrlo očigledno da je sefkerinska odbrana bila pod velikim pritiskom i da se nisu proslavili. Tempo je i nakon 11. odigranog kola bez osvojenog boda i imaju još tri prilike do kraja jesenjeg dela prvenstva da zabeleže pozitivan rezultat i osvoje neki bod.

REZULTATI 11. kola: Jedinstvo Stević – Tempo 6:1; Omladinac 1927 – Pobeda 2:2; Unirea – Glogonj 0:2; Mundial – slobodan tim.

TABELA 1. Jedinstvo Stević (27); 2. Glogonj (23); 3. Mundial (13); 4. Unirea (12); 5. Omladinac 1927 (11); 6. Pobeda (9); 7. TEMPO (0)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

OPOVO, 16. april 2024 – Odigravanjem 22. kola tokom proteklog vikenda, završeno je prvenstvo Druge međuregionalne KSV lige – jug. Sa skorom od 10 pobeda i 10 poraza, košarkaši Opova 99 zauzeli su šestu poziciju. Nešto slabiji uspeh od prošle sezone kada su bili peti...

Fudbal: Radnički bez bodova na domaćem terenu

Fudbal: Radnički bez bodova na domaćem terenu

Radnički bez bodova na domaćem terenu BARANDA, 15. april 2024 – Radnički je nastavio niz loših rezultata i u poslednja tri meča i od mogućih devet bodova osvojio je samo jedan. Ovog puta Baranđani su na domaćem terenu izgubili od Sloge iz Banatskog Novog Sela...

Fudbal: Tempo preuzeo lidersku poziciju u drugoligaškom karavanu

Fudbal: Tempo preuzeo lidersku poziciju u drugoligaškom karavanu

Tempo preuzeo lidersku poziciju u drugoligaškom karavanu SEFKERIN / SAKULE, 15. april 2024 – Sefkerinci su iskoristili kiks Borca i preuzeli lidersku poziciju Druge južnobanatske lige zapad. TEMPO (Sefkerin) – BSK Bavanište 1:0 (0:0); Minimalnom pobedom Sefkerinci su...

najnovije

najčitanije