Opštinski konkurs za projekte udruženja: POTPISANI UGOVORI SLEDI REALIZACIJA (VIDEO)

02/11/2020

POTPISANI UGOVORI SLEDI REALIZACIJA

Opovo, 2. novembar 2020;

Na drugom ovogodišnjem konkursu Opštine Opovo za projekte udruženja raspoređeno je ukupno 1,5 miliona dinara. Apliciralo je devet udruženja iz Sakula, Barande, Opova i Sefkerina, a Komisija je odobrila sredstva za sve koji su konkurisali.

Predsednik opštine Miloš Markov potpisao je ugovore sa predstavnicima udruženja, čestitao na projektima i poželeo da se uspešno realizuju.

„Ovaj drugi konkurs je nešto kasnije raspisan zbog situacije sa pandemijom, tako da je period za implementaciju projekata znatno kraći. Danas smo imali potpisivanje ugovora kako bi ubrzali proces realizacije projekata i generalno sam zadovoljan, a sva udruženja koja su konkurisala bila su podržana. Ja im želim uspešnu realizaciju projekata, teme su razne ali moraće da vode računa jer je vremenski period za realizaciju prilično kratak“, izjavio je Markov.

Predstavnici udruženja su takođe izrazili zadovoljstvo dobijenim sredstvima koja ove godine neće moći da se opredeljuju za organizovanje manifestacija, tako da je većina svoje projekte usmerila u nabavku opreme ili dogradnju radnog prostora. Tako će KUD „Sveti Nikola“ Sakule utrošiti sredstva za nabavku nošnji za ansambl, Udruženje paraplegičara i kvadrplegičara Opovo za održavanje prostorija i inventara, a Aktiv žena Opovo za nabavku repromaterijala koji je potreban za izradu suvenira.

Radni sastanak je završen sa zajedničkom željom i nadom da se pandemija prevaziđe u što skorije vreme kako bi se mogle organizovati konkretne akcije i manifestacije.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije