Opštinska uprava Opovo: BIOLOŠKO TRETIRANJE LARVI KOMARACA

23/07/2014

BIOLOŠKO TRETIRANJE LARVI KOMARACA
Opovo, 23. jul 2014;
Tokom sutrašnjeg dana (24. jul) najavljeno je šesto ovosezonsko suzbijanje larvi komaraca .Avio tretman biće sproveden u jutarnjem periodu od 8-10 časova , biološkim preparatom K – stop, visoke selektivnosti koji deluje samo na larve komaraca. Predviđeni lokaliteti za tretiranje su obala i priobalje  Tamiša, rukavci, kanal Baranda-Opovo-Sefkerin-Glogonj, kanal Sakule-Baranda, bara Sakule.
Ako vremenske prilike budu nepovoljne, tretman će se obaviti prvog narednog dana u kome se steknu povoljni vremenski uslovi.

Inspektorka za zaštitu životne sredine

dr vet.med. Marina Mitrović

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Opštinska uprava Opovo: Paketi za novorođene bebe

Paketi za novorođene bebe OPOVO, 26. maj 2023 – U drugoj majskoj raspoedli paketa za novorođene bebe, Opštinska uprava Opovo uručila tri paketa za dve devojčice i jednog dečaka. Dve prinove su aprilske i jedna majska, a bebe su iz Sakula, Barande i Sefkerina.

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Krug podrške: Dodeljena prva kuća na EU projektu

Dodeljena prva kuća na EU projektu OPOVO, 25. maj 2023 - U okviru projekta „Krug podrške“, koji sprovodi opština Opovo u saradnji sa Centrom za sociajlni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku podršku Evropske unije u programu „Podrška Evropske unije...

najnovije

najčitanije