Lokalna samouprava: TREĆA SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA

23/10/2020

TREĆA SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA

Opovo, 23. oktobar 2020;

Na 3. sednici Opštinskog veća Opštine Opovo razmatrano je 28 tačaka dnevnog reda. Izdvajamo utvrđivanje Pravilnika o uslovima i načinima regresiranja troškova užine za decu koja pohađaju pripremni predškolski program, donošenje rešenja o odobravanju sredstava za finansiranje programa i projekata udruženja građana, kategorizaciji sportskih organizacija na teritoriji Opštine Opovo koje su članice Sportskog saveza Opštine Opovo i obrazovanju Komisije za ocenu predloga projekata sportskih organizacija.

U vezi Opštinske narodne biblioteke Opovo donesen je zaključak o davanju saglasnosti na Pravilnik o sistematizaciji radnih mesta i zaključak o usvajanju zahteva za korišćenje poslovnog prostora (stare apoteke u Sakulama), dok su JP „Mladost“ Opovo i mesnim zajednicama Sakule i Sefkerin, potvrđena rešenja o upotrebi sredstava tekuće budžetske rezerve, kao i donošenje Rešenja o imenovanju stručnog tima za realizaciju projekta javno – privatnog partnerstva bez elemenata koncesije za rekonstrukciju, racionalizaciju i održavanje javnog osvetljenja na teritoriji Opštine Opovo po modelu JPP, sa javnim plaćanjem.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije