Mesna zajednica Sefkerin: OTVORENO DEČJE IGRALIŠTE U SEFKERINU (VIDEO)

17/10/2020

OTVORENO DEČJE IGRALIŠTE U SEFKERINU

Sefkerin, 17. oktobar 2020;

U ulici Vuka Karadžića u Sefkerinu otvoreno je novo dečje igralište za mališane iz tog kraja. Pored dece i roditelja na svečanosti su prisustvovali predstavnici lokalne samouprave i Mesne zajednice Sefkerin.

U pitanju je građanska inicijativa stanovnika ove i susednih ulica, Mesna zajednica Sefkerin je bila investitor radova, a sredstva za izgradnju su obezbeđena iz opštinskog budžeta.

Predsednik opštine Miloš Markov je pozdravio prisutne građane i poručio da će lokalna samouprava uvek podržavati ovakve i slične projekte.

„Mene prvo raduje što je ovo dečje igralište što znači da ima puno dece. Verujem da je inicijativa krenulo prvo od vas ljudi koji ovde živite i drago mi je što su to prepoznali nadležni u Sefkerinu. Kraj je sezone, neće se deca puno igrati s obzirom da nam predstoji jesen i zima ali da vam iduće godine bude na radost i da se ove korone rešimo pa da deca mogu zaista da uživaju. I da vam kažem, ovo je nešto najlepše što radimo i da bude što više ovakvih igrališta“, poručio je okupljenima Markov.

Opštinski odbornik i pokrajinski poslanik Preddrag Ginculj najavljuje realizaciju i drugih planiranih projekata u Sefkerinu.

„Ovo je treće dečje igralište u Sefkerinu, pored onog u parku i na kraju Proleterske ulice i ja se nadam da ćemo u narednom periodu uraditi još neko dečje igralište u Sefkerinu, kao i druge veće projekte koje smo obećali građanima“, rekao je Ginculj.

Dušica Jovanov ispred čijeg domaćinstva je izgrađeno igralište i porodice koja je glavni inicijator ove akcije zahvalila se nadležnima na razumevanju i realizaciji izgradnje igrališta.

„Mnogo smo srećni zbog naše dece, dece iz komšiluka, zahvaljujemo se predsedniku Opštine Opovo, našem sugrađaninu Peđi Ginculju i svim ostalima, koi su stvarno pomogli da se to odradi, radnicima koji su sinoć radili i zaista smo jako srećni“, izjavila je Jovanov.

Nakon otvaranja mališani su i uprkos kiši koja je rominjala isprobali sprave na igralištu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije