Turnir veterana: VETERANI OMLADINCA NAJBOLJI

20/07/2014

u SPORT

VETERANI OMLADINCA NAJBOLJI
20.07.1993. Baranda
Može se slobodno reći da je uspešno završen još jedan turnir veterana opštine Opovo. I ako je bilo teško vreme za igru i nije bilo puno navijača to nije sprečilo veterane sva četiri mesta opštine Opovo da odigraju dobar i zanimljiv fudbal. Viđeno je dosta lepih poteza, odlične odbrane golmana i čak dve utakmice su završene posle penala.

U prvom meču između veterana iz Opova i Sefkerina pobedu je odneo, mora se nagovestiti, podmlađen tim veterana iz Opova. Prikazana je dobra igra oba tima ali kada su igrači tima Sefkerina izgubili dah Opovčani su to iskoristili i došli do pobede koja ih vodi u finale.

U narednom meču snage su odmerili sada već čuveni rivali, veterani Sakula i Barande. Utakmica  veoma zanimljiva puna borbe i dobrih poteza koja je svoju završnicu dočekala posle penala. Skoncentrisaniji su bili veterani Barande koji su penal seriju završili sa svim pogodcima dok im je na putu u finale pomogla prečka koja se isprečila Sakuljanima koji su morali da se zadovolje igranjem utakmice za treće mesto.

Utakmica za treće mesto takođe je završena posle penala. Ovoga puta okvir gola tj. stativa pomogla je Sakuljanima da izađu kao pobednici iz penal serije. Ovom pobedom Sakuljani su zauzeli treće mesto dok su veterani Sefkerina završili kao poslednje plasirana ekipa.

Ostala je još samo utakmica veterana Barande i Opova u finalu turnira. Zaista utakmica vredna finala. Pomalo umorni Baranđani su uspeli da se nose dobro sa izdržljivom i delovalo je svežom ekipom Opova. Prvi su i postigli gol posle dobro izvedenog slobodnog udarca i očajne reakcije igrača Opovačke ekipe u odbrani. Međutim nedugo potom usledio je gol za izjednačenje. Potom su igrači Opova ”ubacili u petu” i lako su ”spakovali” dva gola u mrežu Baranđana. Nisu imali snage igrači baranđanskih veterana za više i možda preokret.

Na kraju u popularnom trećem poluvremenu Opovčani su slavili osvajanje turnira, a svi skupa još jedan uspešno završen turnir.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Radnički bez bodova na domaćem terenu

Fudbal: Radnički bez bodova na domaćem terenu

Radnički bez bodova na domaćem terenu BARANDA, 15. april 2024 – Radnički je nastavio niz loših rezultata i u poslednja tri meča i od mogućih devet bodova osvojio je samo jedan. Ovog puta Baranđani su na domaćem terenu izgubili od Sloge iz Banatskog Novog Sela...

Fudbal: Tempo preuzeo lidersku poziciju u drugoligaškom karavanu

Fudbal: Tempo preuzeo lidersku poziciju u drugoligaškom karavanu

Tempo preuzeo lidersku poziciju u drugoligaškom karavanu SEFKERIN / SAKULE, 15. april 2024 – Sefkerinci su iskoristili kiks Borca i preuzeli lidersku poziciju Druge južnobanatske lige zapad. TEMPO (Sefkerin) – BSK Bavanište 1:0 (0:0); Minimalnom pobedom Sefkerinci su...

Sakulski strelci na drugom Kupu Srbije

Sakulski strelci na drugom Kupu Srbije

SAKULE, 15. april 2024 - Na novoizgrađenom strelištu "Strelac" Gajdobra, koje po projektu obećava da će postati najbolje u Evropi, 13. i 14. aprila takmičilo se 95 najboljih strelaca pojedinaca, odnosno 21 ekipa. Pored velikog broja profi strelaca i ekipa ostvaren je...

Sportski vikend: Fudbal u Barandi, Sakulama i Sefkerinu

Sportski vikend: Fudbal u Barandi, Sakulama i Sefkerinu

Fudbal u Barandi, Sakulama i Sefkerinu OPOVO, 12. april 2024 – Fudbaleri Radničkog dočekuju Slogu iz Banatskog Novog Sela, a na domaćem terenu igraju i sakulski Borac i sefkerinski Tempo koji ulaze u treći krug takmičenja. Borac dočekuje OFK Mladost iz Vojlovice, a...

najnovije

najčitanije