Dani Vojvodine u Zvorniku: AKTIV ŽENA PREDSTAVIO OPŠTINU OPOVO

12/10/2020

AKTIV ŽENA PREDSTAVIO OPŠTINU OPOVO

Opovo, 12. oktobar 2020;

Na poziv Turističke organizacije Vojvodine i podršku lokalne samouprave Aktiv žena Opovo je 8. oktobra učestvovao na manifestaciji „Dani Vojvodine u Zvorniku, koju su zajednički organizovale turističke organizacije Republike Srpske i Vojvodine sa Gradom Zvornikom.

Kako ističu članice Aktiva žena Opovo koje su učestvovale na manifestaciji, potrudile su se da što boljem svetlu predstave i afirmišu, kako svoje udruženje, tako i Opštinu Opovo.

„Manifestacija je bila osmišljena kao promocija Turističke organizacije Vojvodine, a mi kao jedino udruženje imali smo „šaren“ štand, prepun suvenira, banatske hrane i kolača, tako da smo zaista bili prava mala atrakcija. Manifestacija se odvijala u glavnoj gradskoj ulici, posetioci i prolaznici su nam radoznalo prilazili, probali naše specijalitete, a neki po prvi put. Bilo je na našem štandu svega: štrudle sa makom i višnjama, kifle na tuluzinu, vanilice, bakin kolač, ludajnice, šufnudle, razenci s makom, rezanci s tropom, flekice sa kupusom, a to je samo deo naše banatske kuhinje koju smo predstavili u Zvorniku“, izjavila je za Glas Opova predsednica Aktiva žena Opovo Zorica Ugrinov.

Opovački štand su su posetili predstavnici Turističke organizacije Vojvodine i gradonačelnik Zvornika, koji im je poželeo dobrodošlicu i uputio poziv da i naredne godine dođu.

„Još jednom hvala svim članicama udruženja koje su se potrudile da pripremo prezentaciju za ovaj događaj, lokalnoj samoupravi i predsedniku opštine Milošu Markovu na podršci i prepoznali naš entuzijazam, a ja sam sigurna da smo naše udruženje, našu opštinu i Banat prezentovale u najboljem svetlu“, poručila je Ugrinov.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije