Saobraćaj: NEPOZNATI UČESNIK U SAOBRAĆAJU PROUZROKOVAO INCIDENT (VIDEO)

11/10/2020

NEPOZNATI UČESNIK U SAOBRAĆAJU PROUZROKOVAO INCIDENT


Opovo, 11. oktobar 2020
Kako nezvanično saznajemo tokom prethodne noći i u ranim jutarnjim satima dogodio se incident na putu između Barande i Sakula. Naime, nepoznati učesnik u saobraćaju, vozač kamiona ili traktora tokom transporta obranog kukuruza koji je bio u zrnu, iz za sada nejasnih razloga, pretpostavlja se da je u pitanju neispravna stranica na prikolici, prosuo je tokom vožnje veliku količinu ove žitarice po kolovozu na dužini od 5 do 6 kilometara..

Saobraćaj je na ovoj deonici bio usporen i problematičan zato što je velika količina kukuruza na putu predstavljala opasnost za učesnike u saobraćaju. Tokom ranih jutarnjih sati intervenisali su vatrogasci iz Opova koji su počeli sa uklanjanjem, a nastavili su pripadnici DVD iz Sakula. U akciji čišćenja učestvovala je i mehanizacija iz „Agrosa“ . Policija je obezbeđivala ovaj deo trase, a lokaciju je obišao i predsednik opštine Miloš Markov.

Čišćenje problematične deonice okončano je oko 13 časova i saobraćaj je normalizovan u potpunosti. Policija nastavlja potragu za počiniocem ovog incidenta.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije