Sportsko rekreativni centar: POSTAVLJENA ZAŠTITA NA TRANSFORMATORU

06/10/2020

POSTAVLJENA ZAŠTITA NA TRANSFORMATORU

Opovo, 6. oktobar 2020;

Već duže vreme postoje problemi sa rasvetom na Sportsko rekreativnom centru Opovo. Neobično je to što do problema dolazi zbog nesavesnih pojedinaca koji otvaraju razvodni orman na transformatoru ugrožavajući na taj način i sopstvenu bezbednost, ali i javnu bezbednost, a jedna od posledica je da rasveta ili ne radi ili se uključuje tokom dana.

Korisnici terena sportsko – rekreativnog centra obratili su se lokalnoj samoupravi koja je na osnovu ove inicijative postavila zaštitnu mrežu na razvodnom ormanu i kablovima, tako da je sada pristup omogućen samo službenim licima.

„Nažalost ovo je vrlo neodgovorno ponašanje pojedinaca i mi apelujemo na sve građane da vode računa o javnoj imovini jer ovakvi postupci nikome ne idu u prilog. Nama su se obratili korisnici ovih terena da nekako rešimo ovaj problem, tako da smo postavljanjem zaštite na transformatoru pokušali da onemogućimo neposredan kontakt sa razvodnim ormanom i kablovima“, izjavili su prilikom obilaska terena zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov i opštinski većnik zadužen za sport Igor Vujić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije