FK Radnički Baranda: UREĐENJE STADIONSKE INFRASTRUKTURE

04/10/2020

UREĐENJE STADIONSKE INFRASTRUKTURE

Baranda, 3. oktobar 2020;

Fudbalski klub Radnički posetili su predsednik opštine Miloš Markov i njegov pomoćnik Nebojša Kovačević. Povod ovoj poseti su radovi na fudbalskom terenu gde su članovi i aktivisti kluba izvodili volontersku akciju postavljanja zaštitnih žičanih mreža iza golova.

Tokom akcije postavljeni su stubovi i 100m² žičane mreže, koja je partnerski finansirani pola-pola od strane fudbalskog kluba i lokalne samouprave.

Predsednik opštine je razgovarao sa članovima Uprave FK Radnički i u otvorenom razgovoru izneti su mu organizacioni i finansijski problemi sa kojima se ovaj sportski kolektiv susreće. Predsednik opštine je ponudio podršku u pisanju projekata za obnovu stare i izgradnji nove terenske infrastrukture kojima bi se apliciralo na konkursima Pokrajinskog sekretarijata za sport.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

najnovije

najčitanije