Zvezdica ponovo u Opovu: GUSKA NA MESECU

03/10/2020

GUSKA NA MESECU

Opovo, 3. oktobar 2020;

Stari znanci opovačke publike, posebno one najmlađe, glumci zrenjaninskog pozorišta „Zvezdica“ Tatjana Reljin i Miljan Vuković, priredili su još jednom odličnu predstavu za decu. Nažalost, zbog epidemiološke situacije broj mesta u sali Kulturnog centra Opovo bio je ograničen, tako da u mnogi ostali uskraćeni za ovu predstavu.

U kombinaciji igrane forme i lutkarskog pozorišta Tatjana i Miljan su na zadovoljstvo prisutnih mališana dočarali maštovitu priču dečjeg pisca Stevana Pešića u kojoj guska, momak, princeza, zmaj i zmajica doživljavaju fantastičnu avanturu na Mesecu. Po završetku predstave deca su imala priliku da se druže sa glumcima i lutkama na pozornici i pogledaju iza kulisa.

Pored pomenutih glumaca i pisca teksta, muziku za predstavu je napisao Vladimir Agić Aga, lutke, scenografiju i likovnu opremu uradila je Blagovesta Vasileva, dok su dramatizacija i tekstovi songova delo Tatjane Reljin.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

„Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo OPOVO, 8. april 2024 – Na sceni Kulturnog centra Opovo odigrana je pozorišna predstava „Sećaš li se“, a ljubitelji pozorišne umetnosti i ovog puta su ispunili salu, uživali u predstavi, a glumice ispratili gromkim...

najnovije

najčitanije