Guska na Mesecu: U SUBOTU PREDSTAVA ZA DECU

29/09/2020

U SUBOTU PREDSTAVA ZA DECU

Opovo, 29. septembar 2020;

Povodom obeležavanja „Dečje nedelje“ (5.-11. oktobra), na repertoaru Kulturnog centra Opovo je nova predstava za decu. U subotu, 3. oktobra (12:00h), po treći put nam gostuje zrenjaninsko pozorište „Zvezdica“, ovog puta sa predstavom „Guska na Mesecu“.

Autor teksta je jedan od najznačajnijih dramskih pisaca za decu Stevan Pešić, igraju: Tatjana Reljin i Miljan Vuković, dramatizacija i tekstovi songova: Tatjana Reljin, lutke, scenografija i likovna oprema: Blagovesta Vasileva, muzika: Vladimir Agić Aga.

Ulaz na predstavu je besplatan uz poštovanje svih mera predostrožnosti (obavezno je nošenje zaštitnih maski) i propisanog rastojanja (razmaka između sedišta) uz primenu dezinfekcionog sredstva na ulazu. Ulaznice se mogu preuzeti u prostorijama opovačke biblioteke ili biletarnici Kulturnog centra Opovo. Broj mesta je ograničen (80).

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Veče poezije i „Godine vrana“ OPOVO, 23. april 2024 - Na sastanku čitalačkog kluba, sinoć je bila posebno lepa atmofera. Učesnice su recitovale poeziju i uživale slušajući. Čulo se mnogo lepih pesama, podsetilo na neke koje smo voleli i veče je pokrenulo nežna...

najnovije

najčitanije