Radna akcija na SRC Opovo: UREĐENJE MINI PIČ TERENA (VIDEO)

05/09/2020

UREĐENJE MINI PIČ TERENA

Opovo, 5. septembar 2020;

Još jedna građanska inicijativa koja je prepoznata od strane lokalne samouprave završila se zajedničkom radnom akcijom na uređenju mini pič terena na sportsko rekreativnom centru u Opovu.

Mini pič teren je jedno od omiljenih sportskih destinacija, kako mlađih, tako i starijih ljubitelja fudbala. Teren je vremenom devastiran, propao je deo ograde i mreže, tako da su na inicijativu građana i omladine koji ga koriste, proteklih dana izvršeni radovi na reparaciji.

Jedan od inicijatora ove akcije Miroslav Mitić zahvalio se lokalnoj samoupravi na razumevanju i brzoj akciji.

„Nas 20-25 koji ovde stalno igramo fudbal obratili smo se i zamolili predsednika opštine da dođe i vidi naš problem sa terenom, jer su propale daske i mreže. On je došao u najkraćem mogućem roku došao i evo počela je akcija. U moje lično ime i svih koji koriste ovaj teren ja se zahvaljujem“, rekao je Mitić.

Pored građana koji su inicirali akciju, kao volonteri su se odazvali i predstavnici lokalne samouprave i zaposleni u Opštinskoj upravi Opovo. Predsednik opštine Miloš Markov, koji je i lično učestvovao u radnoj akciji, rekao je da je dužnost lokalne samouprave da prepozna i podrži sve kvalitetne građanske inicijative.

„Na inicijativu fudbalera, prošlog petka sam sa svojim saradnicima obišao mini pič teren, konkretno neke daske su bile izlomljene, teren je malo zapušten, vrata se nisu dobro otvarala, i mi smo gledali da im što pre izađemo u susret, da podržimo ovu akciju koju su oni inicirali, tako da smo danas ovde, zajedno učestvujemo u akciji da se ovaj teren završi i uredi, i da to bude poruka kako bi ga više čuvali“, izjavio je Markov.

Oštećene daske na ogradi mini pič terena su zamenjene, a u današnjoj akciji ograda je prefarbana zaštitom i farbom.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije