Opštinski štab za vanredne situacije: AKTUELNE MERE ZA JAVNE SKUPOVE, UGOSTITELJSKE OBJEKTE I OBRAZOVNE USTANOVE

02/09/2020

AKTUELNE MERE ZA JAVNE SKUPOVE, UGOSTITELJSKE OBJEKTE I OBRAZOVNE USTANOVE

Opovo, 2. septembar 2020;

Na osnovu Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti i zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanja vanrednim situacijama, a radi sprečavanja epidemije Covid-19 na teritoriji Opštine Opovo, Štab za vanredne situacije opštine Opovo je na sastanku održanom 2. septembra doneo sledeću odluku:

1. Zabranjuje se okupljanje više od 30 lica na otvorenom i zatvorenom prostoru na teritoriji opštine Opovo.

2. radno vreme ugostiteljskih objekata ograničava se tako da objekti koji nemaju bašte neće raditi od 21.00 do 6:00 časova narednog dana, dok objekti koji imaju baštu neće pružati ugostiteljske usluge u zatvorenom delu objekta od 21:00 čas, a u otvorenom delu objekta (bašta) od 1:00 do 6:00 časova narednog dana.

3. Izvođenje nastave u prostorijama osnovne škole i neposrednog rada ustanove predškolskog vaspitanja i obrazovanja vrši se u skladu sa instrukcijama i preporukama Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i nadležnog zavoda, odnosno Instituta za javno zdravlje.

Odluka se primenjuje od 2. septembra 2020. godine.

opovo.org.rs

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

SRBIJA 18. april 2024 Danas umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskom, a u planinskim predelima sa snegom. Posle podne i uveče postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Takođe očekuje se slab i umeren vetar, na...

najnovije

najčitanije