1

Druga južnobanatska liga zapad – grupa sever: OMLADINAC I TEMPO OVE SEZONE SA VELIKIM AMBICIJAMA

OMLADINAC I TEMPO OVE SEZONE SA VELIKIM AMBICIJAMA

Opovo, 27, avgust 2020;

I ove sezone Druga južnobanatska liga startuje krajem avgusta i broji samo sedam klubova: Jedinstvo Stević (Kačarevo), TEMPO (Sefkerin), OMLADINAC 1927 (Opovo), Unirea (Uzdin), Pobeda (Samoš), Mundial (Pančevo), Glogonj. Za razliku od prethodne sezone za aktuelno prvenstvo nisu se prijavili Slavia (Kovačica) i Vojlovica 2018.

Opovčani startuju sa novom upravom kluba i velikim ambicijama. Ekipu vodi poznati fudbalski stručnjak Nenad Stojčić, a u timu će biti i nekoliko pojačanja: Gošić (Loznica), Janković (PKB), Marković (PKB), Kristijan (Vojlovica 2018), Smiljanić (Kolubara) i Todorović (BSK). Koliko su njihove ambicije realne videćemo tokom prvenstva.

S druge strane, i Sefkerinci su veoma ambiciozni. Prethodnih par sezona završili su na začelju tabele, međutim ovog leta su se značajno pojačali. U klub su došli Uroš Mladenović (Spartak), Bojan Forgić (Vojlovica 2018), Dejan Jaćimovski (Železničar), Darko Jaćimovski (Jedinstvo), Ivan Stoševski (Glogonj) i Igor Lazović (Zmaj), tako da se nadaju borbi za vrh tabele.

U prvom kolu Tempo je slobodna ekipa, dok će Omladinac gostovati u Pančevu gde će odigrati meč sa Mundialom, a već u drugom kolu očekuje nas opštinski derbi u Opovu.