Košarkašice Agrosa otputovale na pripreme: LOPTA I DŽEPARAC ZA SVAKU DEVOJČICU (VIDEO)

26/08/2020

u SPORT

LOPTA I DŽEPARAC ZA SVAKU DEVOJČICU

Opovo, 26. avgust 2020;

Svojim radom, zalaganjem, talentom i posebno postignutim rezultatima, košarkašice Agros Basketa su pozitivan sportski primer u našoj opštini. Nažalost, zbog epidemiološke situacije prošla sezona je prekinuta na polovini takmičenja, a školska ekipa kao prvak Srbije nije otputovala u Hrvatsku na svetsko prvenstvo koje je u međuvremenu otkazano. U sklopu priprema za novo prvenstvo, čiji početak još uvek nije određen, košarkašice Agros Basketa danas su otputovale na sedmodnevne pripreme u Osečinu.

Košarkašice i trenere ispratili su predstavnici lokalne samouprave, predsednik opštine Miloš Markov, njegova zamenica Ankica Simin Damjanov i opštinski većnik zadužen za sport i kulturu Igor Vujić. Oni su im tom prilikom poželeli srećan put i dobre pripreme, a svakoj košarkašici uručili po loptu za trening.

Opštinski većnik Igor Vujić ističe dobru saradnju lokalne samouprave i sportskog saveza u podršci školskog i omladinskog sporta.

„I ove godine pred pripreme Agros Basketa izdvojila je sredstva za male poklone, svaka devojčica je dobila loptu kako bi što kvalitetnije odradili pripreme. Ove godine govorim sa pozicije opštinskog većnika zaduženog za sport, tako da mogu da kažem da ćemo nastaviti saradnju sa Sportskim savezom opštine Opovo, ja više neću biti deo sportskog zaveza, ali ljudi koji budu nastavili da rade, siguran sam da će isto tako dobro raditi, ako ne i bolje, i da ćemo napraviti kvalitetnu saradnju“, izjavio je Vujić.

Već po ustaljenoj praksi, ispred glavnog sponzora kluba firme Agros doo Opovo, menadžerka Hotela „Stari Banat“ Olivera Mihajlović pripremila je iznenađenje za košarkašice, koje su ovog puta dobile „džeparac“ u iznosu od po 2.000 dinara.

Na pripreme je otišlo 33 devojčica iz kadetske, pionirske i mlađe pionirske selekcije. U Osečini će provesti i trenirati sedam dana, a kako u klubu ističu, uslovi u sportskom centru sa bazenom su odlični.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

Fudbal: Debakl Baranđana u Uzdinu

Fudbal: Debakl Baranđana u Uzdinu

BARANDA, 21. april 2024 – Baranđani nikako da povežu „konce“ u nastavku prvenstva Prve južnobanatske lige, a novo razočarenje za navijače stiže iz Uzdina gde su više nego ubedljivo poraženi. U prolećnom delu sezone Radnički je od mogućih 24, osvojio skromnih šest...

najnovije

najčitanije