1

Fudbalske pripreme: SEFKERINCI UPISALI JOŠ JEDNU DOBRU PARTIJU

SEFKERINCI UPISALI JOŠ JEDNU DOBRU PARTIJU

Sefkerin, 17. avgust 2020;

TEMPO (Sefkerin) – MLADOST (Vojlovica) 2:0 (0:0);

Fudbaleri Tempa su odigrali četvrtu prijateljsku utakmicu i ovog puta su ugostili Mladost iz Vojlovice. Domaćin je rutinski odigrao meč i slavio rezultatom 2:0. Prvo poluvreme je bilo dinamično sa obe strane. Nešto je više Tempo imao loptu u nogama i stvorio tri dobre prilike koje napadači nisu pretvorili u pogodak. Sa druge strane gosti su imali jedan dobar pokušaj ali je Đinović odličnom paradom zaustavio taj šut.

Drugo poluvreme donosi mnogo bolju igru Tempa. Igrao se 58. minut kada je Uroš Mladenović loptu ubačenu u prazan prostor prihvatio, utrčao sa njom u šesnaesterac i rezantnim udarcem sa nekih 14 metara matirao golmana Mladosti. Ubrzo posle vođstva na teren ulazi Urošev otac Vidan Mladenovic i pokazuje kakav je majstor bio u prošlosti, da je forma prolazna a klasa večna. U svojih 48. godina odlično je odigrao poslednjih pola sata utakmice. Povezao je sve konce na sredini terena i na kraju tu svoju odličnu igru krunisao golom. U 78.minutu po levoj strani je prošao Dačić, usao u šesnaesterac i kada su svi očekivali šut na gol on je odigrao povratnu loptu na nekih 10 metara na koju natrčava Vidan Mladenovic i rutinski je pakuje u mrežu za 2:0. Bez sumnje možemo reći da su otac i sin odradili odličan posao za sefkerinske crveno bele.

Tempo je ovaj meč odigrao bez nekoliko standardnih prvotimca. Odsutni su bili braća Jaćimovski, Ilkić, Panajotović, Kamber… ali trener Suba sada ima na raspolaganju više kvalitetnih igrača koji su kvalitetno zamenili odsutne.

TEMPO: Đinović, Simeon, Radojičić, Arsić, Stoševski, Stanisavljević, Dačić, Lazović, Živković, Uroš Mladenović i Forgić. Igrali su jos: Vidan Mladenović, Stajić, Todorovski, Krujezi.