Portal eUprava: NOVA USLUGA ZA OBAVEŠTENJE O REZULTATIMA PCR TESTA

20/07/2020

NOVA USLUGA ZA OBAVEŠTENJE O REZULTATIMA PCR TESTA

Beograd, 20. jul 2020;

Od danas svi građani koji čekaju rezultate PCR testa na COVID-19 mogu se prijaviti na besplatni automatski info servis na Portalu eUprave i dobiti obaveštenje onog trenutka kada im bude gotov.

Ukoliko čekate rezultate PCR testa na COVID-19 možete se prijaviti na automatski servis za dobijanje obaveštenja putem mejla i SMS poruke 24 časa dnevno.

Obaveštenje ne sadrži rezultate testa već samo informaciju da je test gotov, kao i datum izdavanja testa.

Rezultate testa možete pogledati na Portalu www.e-zdravlje.gov.rs tako što ćete se prijaviti na jedan od sledećih načina:

  –  Ukoliko imate nalog na Portalu eUprava izaberite opciju ”Prijavi se preko eid.gov.rs“

  –  Ukoliko želite da se prijavite unošenjem serijskog broja kartice zdravstvenog osiguranja i LBO broja izaberite opciju ”Prijava sa karticom zdravstvenog osiguranja”

Test možete preuzeti i u zdravstvenoj ustanovi gde ste se testirali.

Putem ovog servisa ne šalju se informacije o serološkim testovima na COVID-19 (brzi testovi), već isključivo o PCR testovima.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Opovo, 26. april 2024 – Narednog vikenda dve fudbalske utakmice na domaćim terenima. Radnički dočekuje Budućnost iz Alibunara, „fenjeraša“ Prve južnobanatske lige, tako da je apsolutni favorit u ovom meču. U okviru Druge južnobanatske lige – zapad, Tempo je domaćin...

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama OPOVO, 20. april 2024 – U organizaciji Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i Crvenog krsta Opovo, u utorak, 23. aprila održaće se akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama. U Barandi, krv se...

najnovije

najčitanije