JP Srbijagas: NAJAVA RADOVA NA PREKOPAVANJU NEKATOGORISANOG PUTA U OPOVU

30/06/2020

NAJAVA RADOVA NA PREKOPAVANJU NEKATOGORISANOG PUTA U OPOVU

Opovo, 30. jun 2020;

U sklopu radova na izgradnji deonice 3 Magistralnog gasovoda (interkonektora) granica Bugarske – granica Mađarske, izbršiće se prekopavanje nekategorisanog puta na putnoj parceli br. 3764 u delu između katastarskih parcela br. 1863/2 i 1466/2.

Prekopavanje puta izvodi se na stacionaži gasovoda 253+370 ukrštanje označeno u projektu sa P 3098/158, metoda ukrštanja – otvoreni rov, neposredno uz projektovanu blok stanicu 12.

Put će biti raskopan u periodu od 2. jula do 2. avgusta 2020. godine.

U navedenom periodu biće onemogućen prolaz mehanizacije. Za vreme trajanja radova saobraćaj će biti preusmeren na druge lokalne puteve što će biti obeleženo saobraćajnom signalizacijom.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

Predškolci Bambija u Rasadniku cveća „Florenca“ (video)

Predškolci Bambija u Rasadniku cveća „Florenca“ (video)

Predškolci Bambija u Rasadniku cveća „Florenca“  https://youtu.be/4kGm-gU-OjE OPOVO, 11. april 2024 – Predškolci PU „Bambi“ danas su bili gosti Rasadnika cveća „Florenca“ u Opovu. Pored obilaska i razgledanja cveća, predškolci su imali i malu edukativnu radionicu koju...

najnovije

najčitanije