Matursko veče: MATURANTI OPŠTINE OPOVO PROSLAVILI ZAVRŠETAK OSNOVNOG ŠKOLOVANJA (VIDEO)

22/06/2020

MATURANTI OPŠTINE OPOVO PROSLAVILI ZAVRŠETAK OSNOVNOG ŠKOLOVANJA

Opovo, 20. jun 2020;

Zbog specifične situacije i vanrednih uslova maturska proslava je ove godine pretrpela male izmene ali ono što je maturantima bilo najbitnije jeste da je održana. Maturanti i njihovi roditelji su se fotografisali ispred svojih matičnih škola, a zatim su se svi okupili u centru Opova kod fontane odakle je krenula maturska povorka do Hotela „Stari Banat“ gde je održana centralna svečanost.

Direktorka škole Milica Cuca čestitala je maturantima završetak osnovne škole i uručila nagrade za najbolje i najuspešnije učenike. Maturantima se ispred lokalne samouprave obratio predsednik opštine dr Zoran Tasić, poželeo im uspešan nastavak školovanja uz želju da svoju opštinu, svoje mesto, osnovnu školu i roditelje predstavljaju na najbolji mogući način.

Đak generacije Andrej Mihajlović iz Opova izrazio je u ime svojih drugova i drugarica zadovoljstvo što je matursko veče ipak održano jer bi bili prva generacija koja nie bi imala ovu svečanost.

Kao i prethodnih godina, proslavu maturske večeri značajno je sufinansirala lokalna samouprava, a sada već tradicionalno, svi maturanti su dobili i poklon od lokalne samouprave.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije